India · 5 Days · 5 Moments · January 2017

INDIA, GOLDEN TRIANGLE TOUR!


21 January 2017

Idag har vi sett vakre Taj mahal! Vi våknet kl 6:30 for å komme tidlig. Etter frokost kjørte vi nesten 6 timer i høyt støy og trafikk tilbake til New Delhi der vi startet. Noen hektiske dager her i India er over om noen timer da vi imorgen kl 11:30 skal kjøre til flyplassen og reise til Thailand! Første stopp er bangkok😃 Vi har sett og opplevd mye spennende her nede i India og sitter igjen med mye inntrykk. Vi kan vell si at vi er ganske slitne og klare for sol og varme😎 over og ut fra India, snakkes i Bangkok!

20 January 2017

Idag ankom vi Agra etter 6 timer i bil fra jaipur. Idag fikk vi se hvordan de lagde nan, fått lykkeblomst, fått "bindi" i pannen og danset med de indiske damene! Nå spiser vi på en "rooftop" med bål ved siden av oss. Vi gleder oss til å se soloppgangen i tajmahal imorgen! ❤️ nå er snart turen vår her i india over. So far, so good!

19 January 2017

Fin dag i jaipur! Høydepunkt: ri på elefant! 😃
Nå er vi i Jaipur! Et helt fantastisk sted, mye roligere enn New Delhi. Hotellrommet vårt er utrolig fint, med havutsikt! Idag har vi vært på mye sightseeing og sett det Jaipur har og by på:)

16 January 2017

Da sitter jeg og Christine i en tutebonanza på motorveien. Et litt uhyggelig møte med flyplassen, men vi har troen på at dette blir spennende. I India er det ikke vanlig å ha bilbelte heller, men vi klamrer oss fast og er klar for 7 spennende dager i India😃