Philippines · 6 Days · 3 Moments · November 2016

15 November 2016

De laatste dag zijn we op het eiland van expeditie robinson geweest. Het voelde net echt, alsof we naar de eilandraad gingen. In de avond met z'n allen de reggaebar ingedoken toen we weer op het vaste land waren. De dagen erna een scootertje gehuurd en rondgereden over El nido en overheerlijke pizza s gegeten, even wat anders dan rijst! Nu door naar Cebu!

13 November 2016

De afgelopen dagen een prachtige driedaagse boottocht gemaakt van Coron naar El nido. Met 2 boten, in totaal 12 mensen, toevallig ook nog eens allemaal Nederlanders, hebben we de afgelopen dagen de meest prachtige afgelegen, bounty strandjes verkend. Overdag vaarden we van strandje naar strandje, tussendoor konden we snorkelen, zwemmen en suppen. Het eten werd verzorgd op de boot. Elke dag een vers gevangen visje die op de bbq ging. Tegen het einde van de middag kwamen we na dag 1 aan bij onze slaapplek, waar we onze tentjes op het strand op mochten zetten. In de avond met z'n allen bij het kampvuur gezeten, heerlijk gegeten en gekletst onder het genot van een lekker drankje. Dag 2 weer door naar de volgende relaxte dag met prachtige eilandjes. Onderweg schildpadden gespot. Na dag 2 sliepen we in een boomhut, wat overigens wel een stukje relaxter sliep dan op een matje in het zand. Dag 3 waren onze ruggen weer iet wat bijgetrokken en gingen we door voor het laatste stukje.

9 November 2016

Na een lange reis van zo'n 24u aangekomen op de eerste bestemming, El Nido, Palawan. Ofwel de plek op deze wereld met de mooiste stranden. Daar hebben we vandaag al een voorproefje op mogen nemen. Een island tour gedaan, CYCbeach, green lagoon, sunset beach en Kayangan Lake. Onwijs mooie, ongerepte plekjes.. Verder naar siete pecados geweest, waar we gesnorkeld hebben en prachtig vissen gespot hebben.