Indonesia · 6 Days · 13 Moments · July 2017

Hazwani's adventure in Indonesia


7 July 2017

Dorg bru hbis exam utk hri ni 😅 xleh jwb ktnya..ape2 pun gwe doakn kalian brjaya..sgt baik mereka ni 😀 dibwa ke grand city mall utk main skate asalnya..tpi nmpk cm xbest,so ktorg pusing2 dlm mall lpas tu lepak2 smbil mkn2..
Nmpk x kebosanan kami 😂🤣😂🤣
Di bangunan IOP utk uruskn visa 😞
Introducing bapak Gho 😔
Kebosanan di lab ala2 lab safety 😵

6 July 2017

Hri ke4.. Praktikal harus diteruskn, dijadualkn kami utk praktik lab histophatology.. Best je bt,dibimbing oleh mass danny.. Time rehat tghri ktorg kluar ke tanjungan plaza (tepe) utk ambk gmbr utk visa..1st mall disurabaya 😹😹 besar plus banyak

5 July 2017

😖😖😖😖 hidup harus diteruskan 💪💪💪
Damnnnnn 3rd day..kekecewaan brdouble2 😭😭😭 masalah besar trpksa kami hadap,VISA.!!!!! G mana ni?! Trpksa balik..fix flight mahal 😢 tpi trpaksa 😖😖

4 July 2017

Dibawa jln2 dlm fakultas,ketemu rizal..dibawa jln2 smpai tgkt 5,tgk view ni..tadaaaaaa lawa bangat 😍😍 ketemu sma student2 dri kelab bi.. So speaking la kami disitu 🙄😣😥
2nd day 😎

3 July 2017

1st day di Surabaya.. Smpai airport pkol2 tempatan 😌 dibawa ke hotel walan syariah..dijemput okaiii tiptop service..ada jgk YDP ape ntah yg tngu kami di juanda airport,stay hotel smpai pkol10++ tngu org dri u pick kmi di hotel..so bermula la kecewaan kami.. Tngu,tngu dan tngu 😪😪 hotel da check out,kami plak berkeliaran di lobi #doublefrusted..oke,lpas tu di jmput oleh pak ghoyatul amin sma anak2 didik yg lain..borak2 smpai tba di u,dibawa me bilik dekan.. Jmpe dekan,tmb dekan sma student2 lain..borak2,brgmbr..😊😊

2 July 2017

Teman2 yg akan ke Surabaya selama 3bulan..🤗🤗 yuhuuu bye Malaysia, ketemu lg 😘
Makan2 gn akak n kazen sblom naik flight..😋😋 spupu nk nangis,mmg sp soft heart sorg ni. Smpai aku pun nk nangis 😓😓 love u olls