Denmark, Belgium, Spain · 10 Days · 24 Moments · May 2018

Fredriks äventyr i Playa de las Américas, Spa


9 June 2018

Det går vita gäss över Teide 😁

8 June 2018

Frukost!

7 June 2018

Nej, ingen Marlin på denna platsen på jorden heller. Dags att planera för 2019s resa! Någonstans måste man väl kunna få kroka ett av dessa monster. Slappardag i morgon och sedan hemfärd på lördag.
Lite bottenmete gav oss varsin haj på 20-30kg. Och en havssköldpadda...
Då kör vi igen 😎
I dag kör vi lite bottenmete för att få veva lite. Kombinerar med Marlintrolling utanför Teneriffa. Sista fiskedagen i dag. Vi har spenderat 45 timmar på havet redan med 5 spön + teaser hela tiden men ändå utan resultat.

6 June 2018

Då börjar vi dagens fiske. Claudio tacklar upp.

5 June 2018

Återigen gäckande Marlinen oss i går. I dag kör vi lite utmed kusten (hela norrut!) Och sedan bubblar vi över och kör kustfiske utmed La Gomera. Småfisk visserligen men i dag skall det vevas. De hade tagit marlin på Gran Canaria i går men det är lite för långt att åka på dessa vatten. I morgon kör vi Marlin igen.

4 June 2018

Urcellen Ellen!
Färjan till la gomera. 200m vattenjet och 32 knop. Vi hänger inte med där 😁
På väg ut!
Dag 2 börjar mulet som i går. Planen i dag är att åka de ca 20km till På Gomera så fort det går (18 knop i em timma) och fiska efter Marlin fram till 13. Händer det inget så åker vi tillbaka till Teneriffa och trollar utmed kusten efter blandas kompott. Jan får inte stå på en gata i dag då han kommer att skapa trafikkaos då han är röd som ett stoppljus i ansiktet. Jag skall bifoga ett kort senare på denne herre. Vi fegar lite i dag och använder solkrämen FÖRE vi går ut på havet 😎 I dag tar vi dem!!! (Hoppas hoppas)

3 June 2018

Valarna nappade inte heller.
Jobbigt att fiska 😎
Felkrokad 😁
Delfiner
Tankningsfri båt. Dock får man ingen solbränna 😁
Frukost i hamnen!
Morgon. Lite mulet. Något trötta efter gårdagens resa. Avnjöt en fantastisk t ben i går kväll med oerhört bra kött. Kommer bli repris hela veckan på det stället. 😁 Om 35 minuter kommer skepparens och hämtar oss för för att ta oss till hamnen och första dagens "skitfiske"! Återkommer med rapporter under dagen.

2 June 2018

Flyg mot fisket!
Glada grabbar!

31 May 2018

Nu är det nära!!!