Spain, Italy · 22 Days · 18 Moments · October 2017

Els italians


14 November 2017

Hem vengut ací per a estar una ultima vegada a Florència perque ens agrada molt, però ja demà preparem les maletes per a anar-se’n a l’aeroport bona nit!!!
Quina cabra s’hem trobat al camp, hem vingut ací per vore la natura, per dalt del tot es veuen unes vistes impresionants, tenim un poc de por per si ens ataca la cabra. Corre Eloy!!!!!!!🐐🐐
Ja no ens queden quasi diners!!!! Entre els hotels, excursions i transports...

13 November 2017

Estem en la regata històrica ens ho estem passant molt bé!!!!🛶🛶🛶🛵🛵🛵🐐🐐🐏🐏🍕🍕🍕🧀🧀🧀
Mireu que bonic és el passeig en gòndola. Ens ha costat 9 euros a cadascú.Hi han moltes tendes, restaurants,llibreries, i un muntó de coses més.
Ens trobem a l'entrada de l'hotel de Venècia, ens agrada molt, ara anem a vore com són les nostres habitacions.
Estem a l'hotel de Venècia que ens ha costat 1800 euros.
S'hem trobat un model t abandonat anem a fer-se una foto.
Estem en el duomo de Milà des d'ací dalt fa molt de fred però anem ben abrigats. Aquesta altra excursió ens a costat 30€ a cadascú Ens estan agradant totes les coses que estem visitant.

8 November 2017

Estem en el nostre Fiat 600, que anem a utilitzar per desplaçar-nos per tota Itàlia 🚙
Estem en una estàtua molt important David de Migel Angelo. L’excursió ens ha costat 30€ a cadasú Estem a Florència que és un poble que té una part antiga molt bonica.

7 November 2017

Estem en bolonia al museu Cívic !!!!!!!! Ens agrada molt i és molt interessant perquè hi han moltes coses i és molt bonic.

6 November 2017

Quina sort, hem pogut alquilar una vespa que ens ha costat 90 euros, és el transport típic d’Itàlia. 🛵👨‍👧
Estem a hotel de Roma, les lliteres són molt còmodes anem a dormir molt bé i ens ha costat 566 euros entre tots.

30 October 2017

Estem en l’avió eixint de València i ens agraden molt els sillons, són molt còmodes. Tardarem una hora en arribar a Roma. Estem molt emocionats perquè en un moment ja estarem en Itàlia!!! Cada vol ha costat 120€ .

25 October 2017

Quines maletes mes grans que duem per que duem moltes coses importants com: El passaport,roba la documentació com el DNI,diners,mapes,el iPad o la tablet

24 October 2017

Bon dia! Se n’anem de viatge a Itàlia del 23 d'octubre fins al 14 de novembre. Estem molt emocionats per aquesta nova experiència.