United Kingdom · 5 Days · 5 Moments · October 2016

England, Thetford & London 2016


3 November 2016

Sista dagen, vi hälsade på svenska kyrkan och gick längst Camden River. Sedan hängde vi ett tag på Camden marknaden innan det blev Oxford Street igen. På kvällen åt vi JÄTTEgod middag och packade ihop.

2 November 2016

Idag såg vi Buckingham palace och Big Ben en snabbis innan vi sedan shoppade på secondhand(!!love) och gick en sväng på Oxford street. På kvällen for vi tillbaka till Westfield och åt middag på Nando's, sedan ännu mer shopping :-)

1 November 2016

Idag åkte vi in till London igen! Efter vi checkat in på hotellet for vi till Westfield där vi åt mat, shoppade och gick på bio.☺️

31 October 2016

Idag har vi sett Thetford. Det är supermysigt och fint här, nästan som taget ur en film. Vi klättrade upp på en kulle som de har här och jag halkade självklart på vägen ner men det var kul😄De har matat oss med så mycket mat jag kommer verkligen rulla ut här ifrån när vi imorgon ska bege oss till London, haha men de är najs. Nu är jag redo för London! Wiho!!

30 October 2016

Idag har vi rest hela dagen från 7-19 och jag sov knappt 4 timmar natten till idag så nu är jag mer än redo för att sova. Jag och Cornelia bor hos en jättemysig tant som heter Pauline. Hon påstår att hon inte är en crazy catlady men for real, hon bor själv och har fem katter, haha hon är underbar iaf. De i församlingen är jättetrevliga. Morgondagen blir nog mysig, framförallt eftersom jag kommer få bada i Paulines badkar❤️❤️