Europe · 54 Days · 10 Moments · May 2018

England stage


22 July 2018

Aangekomen op het meest kleinste park van PGL wat er is... alle sessies zijn hier anders en er zijn geen andere Nederlanders. Ik ga de tijd bij barton hall zo erg missen. Nu klaar voor weer een nieuw avontuurtje op een andere plek in nederland🤗🤗

16 July 2018

Oke oke even een diepte punt. Net te horen gekregen dat ik naar een andere locatie moet. Een van de kleinste die er is. Er werken daar rond de 30 mensen. Ik heb het vandaag gehoord en moet zaterdag ochtend weg. Nu uitvogelen hoe we het gaan doen met school. Zo stom om alle bartonhalletjes te verlaten. Het zijn echt top mensen. Nu afwachten wat school gaat doen en hoe het gaat worden. ...

23 June 2018

Heyhoooiii. Sorryy dat ik zo lang niks heb laten horen. De telefoonregels zijn enorm streng hier en mag geen foto's maken. Het is tot nu toe hier niet kouder dan 19 graden geweest en alleen maar zon en het word alleen maar warmer. Volgende week woensdag zelfs 30 graden ! ( zie foto hoe enorm bruin ik al ben geworden. En dat in england) Het werken hier is echt heel leuk. Ze werken hier met abcd kaarten. Dit zijn kaarten die gasten aan het einde kunnen geven aan een staffmember van waar zij vinden dat die er echt uitspringt. Heb vandaag te horen gekregen dat ik er maarliefst al 2 heb!! Blijkbaar doe ik iets goed. Het is hier echt een geweldige plek. Palmbomen stranden en cliffs. Gister ben ik wezen cliffjumpen met alle staff en heb vandaag mijn groupleader examen gehad en ben geslaagd !!!!. Morgen vrij dus ga het vanavond lekker vieren in het o zo mooie torquay.

7 June 2018

Nu ongeveer 6 en een half uur zitten in de trein....

6 June 2018

Wat is het toch mooi hier !. Helaas alweer de laatste dag hier. Wat een enorm top team hebben we gehad tijdens de training! Jammer dat het zo kort is. Ik heb nu alle examens gehaald en ga morgen met de trein naar mijn echte stage plek. Superveel zin in maar wat ga ik deze mensen missen.

1 June 2018

Nu nog even een echt engels ontbijtje en straks vertrek ik naar mijn trainingslocatie 💪( ben stiekem een beetje misselijk door het ontbijt ...)

31 May 2018

Aangekomen bij ons hotel💪
Het eerste wat we doen als we in england zijn 😏
We mogen bijna de trein in 🤗

30 May 2018

Nu mijn koffer inpakken voor mijn stage in england. Zoveel zin in maar toch wel eventjes spannend🤗🤗