United Kingdom, Netherlands · 4 Days · 13 Moments · March 2018

Edinburgh - Ghosts and whiskey's


2 April 2018

Geland! Dank je wel KLM, always a pleasure!
Dank voor een top eerste kennismaking Edinburgh, we will be back!
Vandaag krijgt het weer hier een 5, wat sneeuwerige regen, maar voor ons ook meer dan okay, feeling alive and kicking. Alles is relaxed, ook de Airlink busservice naar het vliegveld.

1 April 2018

Eten in de Beehive. Grassmarket sfeervol in de schemer na een zonnige dag en heerlijk thuiskomen in een ruime, gezellige hotelkamer.
Gezellige relaxte chef of the most amazing Fudge, cache gevonden en een Children's Museum bezocht.
Hebben het niet te spannend gemaakt. Interessante feiten boven de grond en de ondergrondse verhalen over de afschuwelijke executies van heksen en andere 'anderen' die Amy, een History Student zeer levendig vertelde, prikkelden onze fantasie volop. Nu op zoek naar de eindcache en een goede whiskey.
Wat je tegenkomt als je gaat cachen op de Royal Mile! Vooral het Chinese stel in Scottish style was erg verrassend en de buste van de jongen die bleef roepen dat hij nog leefde en daardoor uit een ingestort gebouw gered werd!
De zon schijnt! Op naar de Royal Mile en de eerste cache in Schotland.

31 March 2018

Mag je niet missen: deze vriendelijke, servicegerichte, professionele, informatieve, alle taste buds prikkelende ervaring!
Harry Potter all over the place en nu op naar de whiskey! In een barrel langs de ontwikkeling van het gouden nat en daarmee het echte nat even ontvluchten.

30 March 2018

Geïnspireerd op Bobby, the terriër, een badeendje dat je mee op reis kunt nemen. Heerlijk ontbijt, mengeling van buffet en van de kaart bestellen. Corrie heeft eindelijk een Egg Benedict gescoord. Voor het hotel rokend, uitkijkend op de Grassmarket en is dat Hogwarts in de verte?
Greyfriars Inn en Bobby bar: wachtend op Fish and Chips onder het genot van een ale en een cider. Geheel vernoemd naar Bobby een bijzondere terriër die na de dood van zijn baasje tot zijn eigen dood 14 jaar lang bij zijn graf bleef waken.
Uitzicht vanuit het hotel op Edinburgh castle with a wee bit of rain.