Denmark, Italy · 3 Days · 11 Moments · July 2016

Eat, music, love - Lui&Frank


9 July 2016

Lettere forsinket er vi på vej hjemad. Det er en flot flyvetur! ☺️☀️
Efter at have gået rundt i varmen i Pompeiis ruiner, sad vi langs promenaden og der mødte vi Ross og Emily, som var med på tur til Vesuv. Vi endte med at bruge aftenen sammen med dem, hvor vi snakkede om musik og alt muligt, og spiste mad og drak vin/øl. Til sidst stod vi sammen ude foran hegnet til koncerten, og hørte de sidste numre. Det var rigtig hyggeligt, og helt fantastisk så mange vi er faldet i snak med undervejs. Der var en stille stemning på den ellers travle vej, og der var mange der stod og lyttede. Da koncerten var slut klappede folk rundt omkring. Der stod en ældre herre, som nød musikken og det var tydeligt han kendte musik og havde et forhold til dem. Efter koncerten viste Frank ham og de andre omkring ham optagelsen af Comfortably Numb. Det var så fint, som alle ude ved hegnet, var sammen om oplevelsen af at høre David Gilmour.

8 July 2016

Ruinerne i Pompeii. Simpelthen utroligt at SÅ meget af byen stadig står, i betragtning af hvor mange år den har eksisteret. Det virkede som et uendeligt stort område med huse og huse og atter huse med veje, og så meget var intakt. Jeg har set Pantheon og alt det andet i Grækenland, men her r virkelig meget bevaret. Må være fordi det har ligget beskyttet under lava i ca 1700 år.

7 July 2016

Episk and iconic concert by David Gilmour 🙏🏼💕
David Gilmour - Pompei Ruins. We're here! 👏🏼😀
Nommenom. Neat place, real fancy. Second coffee of the day since 4am 🙈😂
Mmh... 💕
Italy! ☀️👌🏼🇮🇹 I Matti La Pizzaria
🛩 Flyveturen fra Kbh til München var den mest stille flyvetur, jeg nogensinde har prøvet. Selvfølgelig kl 6:40 om morgenen er alle trætte. 🎸Vi har mødt nogle andre som også skal til David Gilmour iaften. Laila og Phil. Jeg tror det vil strømme med musik-folk omkring Pompei idag. Langhårede. T-shirts med logo. Små ting der viser det er incarnerede Pink Floyd-fans. Også er der alle de classy, fancy-klædte italienere også. Landet med mode. Og lækkerier 😋
Gingershots, juice og kaffe inden afgang. Det er klart 😋
On our way to the airport 🛩 4:47am 😴💕