Europe, Asia, Australia and Oceania · 19 Days · 11 Moments · October 2017

Zoe'tje op wereldreis ✨


15 November 2017

Mount Maunganui

14 November 2017

Vandaag de buurt verkend met de fiets, even heerlijk op het strand gelegen en naar de Kaiate Falls geweest.

13 November 2017

Na een week in Hamilton te zijn geweest, zwaar gechilld te hebben, nieuwe plekken ontdekt te hebben, een paar katers later en met een paar nieuwe vrienden erbij is het tijd om verder op avontuur te gaan. Hamilton > Tauranga > Papamoa In Tauranga heb ik lekker geluncht en de kunst daar bekeken. Terwijl ik dit schijf/typ ben ik onderweg naar Papamoa, waar ik wordt opgehaald door Lian (moeder van Chelsea) waar ik een paar nachten kan logeren. Waar ik echt super blij mee ben en dankbaar voor de hele familie. Dank Zorah, Gerry-Ann, Chelsea, Brett? Amy en Lian!

12 November 2017

Hamilton Zoo

10 November 2017

Raglan & Bridal Veil Falls

6 November 2017

2 November 2017

Met de Manabus van Auckland naar Hamilton. Een bus rit van twee uur. Weetje: Je kunt in Nieuw-Zeeland maximaal 100 km per uur rijden.

1 November 2017

Even een update over de laatste paar dagen! Maandag een BBQ gehad met alle mensen die ook een farmstay gaan doen. Was erg leuk om mensen te ontmoeten die hetzelfde gaan doen. Gister rondgelopen in Auckland met een groepje mensen en daarna "uit" geweest. Vanochtend met een lichte kater wakker geworden in een kamer waar de mensen gelukkig heel rustig en stil waren. Uiteindelijk met wat mensen ontbeten. Heb al veel gezellige mensen ontmoet en voel me totaal niet alleen hier. Vanmiddag gaat mijn reis vanuit Auckland verder. Rond kwart voor 5 vertrek ik met de bus naar Hamilton, waar ik een week kan logeren bij de nicht van Zorah! ☺️ (Even geen hostel gelukkig 🙆.) Vanaf daar reis ik door naar andere kleine plaatsjes om vervolgens uit te komen in Rotorua (ben er inmiddels achter hoe je het uitspreekt, wij zaten er helemaal naast 🤣.) Ik ben eindelijk redelijk over mijn jetlag geloof ik. Het is wel echt een raar idee dat als ik ga slapen jullie opstaan en andersom. Slaaplekker!

30 October 2017

Uitzicht vanuit het hostel. ✨

28 October 2017

First stop Dubai. Wat is het daar waanzinnig groot. Van de ene gate naar de andere met een trein.. Door een redelijk mistige ochtend 3 uur vertraging in het vliegtuig opgelopen. Over een uur of twee kom ik aan op Sydney, een lekker ritje van 17 uur. Gelukkig redelijk goed kunnen slapen! Zometeen kom ik aan op Sydney, sowieso een latere vlucht naar Auckland ivbm. De vertraging op Dubai. Dan nog 3 uurtjes vliegen en dan ben ik er eindelijk! 🙆💕✨🌍🌸
Na het lang wachten is het eindelijk zo ver.. Kan nog niet bevatten dat ik dit echt ga doen.. Het uitzwaaien viel me enorm zwaar, redelijk dubbele gevoelens nu ik dit schijf. Ik heb namelijk onwijs veel zin in mijn avontuur, maar dit zonder jullie. Ik draag jullie allemaal bij me en jullie zitten in mijn hart geketend. Dit alleen al maakt mij een onwijs rijk en gelukkig persoon. ❤️ Mijn lange reis richting de kiwi's is van start.. Een droom die uitkomt! Ik ga weet niet wat ik allemaal ga beleven maar ik ben heel blij dit te kunnen delen met jullie. Ik hou van jullie en ga jullie enorm missen. Tot over een tijdje! Kusjes en knuffels 💕🌸