Netherlands · 17 Days · 3 Moments · October 2017

weekend naar Amsterdam


5 November 2017

Utrechts bezoeken met een heerlijk zonnetje in oktober. We zijn blij dat we een dagje langer zijn gebleven. Met de fiets naar het centrum..ook zo'n 8km. Iedereen lijkt wel buiten te zijn, veel studenten, toeristen... Heerlijke stad. We fietsen ongeveer 30km.. heel de stad rond, Doen wat geocaches , zien het architecten huis... De grachten zijn leuker dan in Amsterdam vind ik. Weer een toffe dag.. t gaat allemaal snel voorbij De tijd om naar huis te vertrekken is snel daar... Mijn knie is ok... gelukkig maar.

21 October 2017

Voor mij een dagje fietsen en geocachen. Wat winkeltjes bezoeken met craft supplies. Willem vertrekt naar zijn cursus met de fiets , rond 11h moet ik ook uit het hotel . De auto laat ik staan..en fiets ook naar A'dam. Weer warm weer, veel volk veel sfeer. Ik zie de mensen staan wachten aan de koninklijke theater waar een herdenking wordt gehouden voor de burgemeester van a'dam.hij wordt vandaag begraven. Om 17u heeft Willem gedaan. We fietsen naar een restaurant aan het A'dams museum. Willem zijn cursus was interessant..hij is er tevreden over. Mijn dag was ook geslaagd. We beslisten vanmorgen al om een dag langer te blijven want morgen wordt het 24°. Een betaalbare overnachting vinden we niet in de buurt,we gaan naar Utrecht..ook een toffe stad. Tegen 21u komen we in Utrecht toe...

20 October 2017

We vertrekken op tijd voor een weekendje Amsterdam Overnachten doen we in Amstelveen Er is zondag een marathon in Amsterdam, daarom vinden we geen redelijk geprijsde hotelovernachting meer. Het hotelletje in Amstelveen valt best mee..hier kunnen we helaas ook maar 1nacht blijven. S avonds is er hier een optreden en feestje. Blijkbaar slagen Wever wéér in om en hotel te boeken wat er gefeest wordt. We hebben de fietsen mee. 8km van Amstelveen naar Amsterdam.best tof. Na lekkere koffie en gebak fietsen we naar het gezellige Amsterdam. Ik heb op voorhand een route op gps gezet..h3l makkelijk. Het is mooi en warm weer.. t is genieten. Met de fiets geraken we in korte tijd zowat aan alle kanten v A'dam. Morgen heeft Willem een cursus fotografie.de lokatie ligt vlak aan de 7 straatjes. Tof. S avonds eten we in een gezellige pub en fietsen we rustig weer naar Amstelveen. Veel volk, veel lawaai... er is hier duidelijk een toffe party bezig. Gelukkig horen we boven op de kamer niet te veel.