Belgium, Namibia · 49 Days · 18 Moments · June 2017

Sem, Luïs en Liv op safari!


22 July 2017

Vanavond aangekomen in Windhoek na een tweedaags bezoek aan het Waterbergplateau. Het was weer zeer mooi en zeer groot zoals alles in Namibië. We hebben nu bijna 5000km gereden met de auto. Morgenavond hebben we onze terugvlucht. We zullen Namibië nooit meer vergeten maar we kijken ook uit naar een stof en zandvrij huis :-)

15 July 2017

11 July 2017

We vertrekken sebiet naar Damaraland, we zitten net over de helft van onze reis. De magen zijn terug goed gevuld. We zijn terug stof- en zandvrij. Proper gewassen. De volgende 10 dagen terug kamperen in onze tentjes! Wat een avontuur! Swakopmund heeft deugd gedaan! Tot binnenkort

10 July 2017

We hebben ondertussen 2500km afgelegd op voornamelijk grind en zandwegen. Namibië is waanzinnig mooi maar ook waanzinnig groot. We kunnen ons gelukkig bezig houden tijdens de lange rit met luister cd's en leuke muziek en geregeld zijn er dieren te spotten. We hebben nu al meer dan 150 oryxen, 30 tal zebra's, 20 rode hartebeesten, 100 springbokken, veel kudu's, jachtluipaarden, 50 struisvogels, enz gespot.... De jongens houden alles bij in hun dierenteller!
Sinds gisteren zijn we aangekomen in Swakopmund. We ruilen onze daktenten 3 nachten voor een zalig stofvrij bed in een bed en breakfast. We genieten even van de luxe: een warme douche en eten op restaurant! Sossusvlei was prachtig! De mooiste foto's zijn allemaal getrokken met onze grote camera en op die foto's moeten jullie wachten tot na de reis!

6 July 2017

5 July 2017

Hier werden we afgehaald met een open jeep om naar de jachtluipaarden te gaan kijken. We mochten ze normaal strelen maar ze waren slecht gezind en het kon niet doorgaan.
Het rode zand van de Kalahari woestijn. Echt een prachtig gebied!
Zowel Sem als Luïs hebben hier al vele kilometers offroad gereden. Zo breken we de sleur een beetje. Liv aan het stuur is altijd een beetje riskant....
Onze eerst rode hartenbeesten gespot, een oryx, twee springbokken en enkele wrattenzwijnen!! Deze nacht wakker geworden van het gelach van jakhalzen of hyena's!
Liv is een moderne Jane!!!

30 June 2017

4 June 2017

Donderdag 29 juni is het eindelijk zover!!! We beginnen af te tellen... het wordt concreet. Paspoorten check Vaccinaties check Vluchten geboekt Toyota Hilux Explorer met 2 daktenten En campings geboekt! Tijd om onze reiszakken samen te stellen! Spannend! Namibië here we come