France, Spain · 2 Days · 3 Moments · July 2017

Vakantie Spanje/ Portugal


31 July 2017

Zondag om kwart voor 6 bij het hotel. Inchecken was bijzonder, via een terminal. Hotel was erg basis, maar wel schoon. Vitorua gasteiz was minder gezellig dan gedacht. Een restaurant vinden was erg lastig dus we hebben een heerlijke puntdak friet gegeten. De lekkerste friet in jaren gehad. Het was bewolkt er er stond een fris briesje. Dus niet lang op het terras gezeten.

30 July 2017

Maandag 31 juli 2017 Vandaag om 10.00 uur weg gereden uit Vitorio Gasteiz. Het is bewolkt. We zijn naar León gereden, dit ligt precies op de route naar Las Medulas. León heeft een gezellig centrum met een mooie Kathedraal. Daarna naar Las Medulas. Echt prachtig! Dit zijn oude Romeinse goudmijnen. Eerst naar boven gereden voor het uitzicht. We zijn daar ook in een grot/ gat in de berg geweest. Zo mooi. Daarna naar beneden gereden voor een wandeling tussen de rotsen en twee grotten bezocht. Echt de moeite waard. Om 9 uur waren we bij het hotel. Een schattig oud hotel waar normaal gesproken alleen Pelgrims komen die naar Santiago di Compastello gaan. We waren de enigste gasten. Het ontbijt werd al klaar gezet zodat we dit morgenvroeg konden nuttigen en zelf de deur konden sluiten
Zondag 30 juli We hebben heerlijk geslapen in het Ibishotel in Tours. Om 8 uur zaten we weer in de auto op weg naar Spanje, met al meteen een bezoek aan McDonalds voor een ontbijt.