France · 4 Days · 4 Moments · March 2018

De reis van Nathalie door France


3 April 2018

Dinsdag zijn we vroeger gestopt, want er zat heel veel wind. Het was echt heel koud op de liften, maar gelukkig hebben we een sauna om ons op te warmen. Vroeg aan de aperitief begonnen en ‘s avonds nog een ijshockeywedstrijd gaan kijken.

2 April 2018

Maandag was de dag schitterend begonnen met veel zon. De snowboarders gingen apart nog wat oefenen en de skiërs trokken direct richting Italië. Bedoeling was elkaar terug te zien voor het middageten, maar de hele lange sleper, de enige verbinding naar Italië bleek toch nog wat te moeilijk te zijn voor Maya. Geen nood, het weer sloeg ‘s namiddags om waardoor de skiërs beslisten om vroegtijdig terug te keren richting Frankrijk en Maya en Tommie terug te vergezellen. ‘s Avonds zijn we nog naar de skishow gaan kijken, wat toch een mooie afsluiter van de dag was.

1 April 2018

Zondag opgestaan met een verse laag sneeuw. In de voormiddag ook nog sneeuwbuien gehad en veel mist, maar in de namiddag kwam het zonnetje er door. Een leuke eerste skidag gehad.

31 March 2018

Aangekomen in La Rosière om 15.45 uur. Zeven jaar geleden kwamen we hier aan met 24 graden en heel weinig sneeuw, vandaag met -1 graad en heel veel sneeuw. Van een contrast gesproken 😉