United States of America · 23 Days · 17 Moments · August 2017

De reis van Mariette door United States of...


20 September 2017

Vandaag aangekomen in San Francisco! Onderweg nog even gestopt in San Jose en langs het Apple Campus gereden. Dit was gigantisch, helaas was het gebouw nog niet af en konden wij geen mooie foto maken. Verder lekker rustig aangedaan en morgen een dagje shoppen🙄😬!

19 September 2017

Vandaag zijn we begonnen met een trip naar Glacier Point⛰. Onderweg weer mooie stopplekken om van het mooie natuur te genieten, we zijn ook bij Tunnel View, Half Dome en El Capitan gestopt. 🌲📸 Onderweg zijn we ook veel plekken tegengekomen waar de bomen aan het roken waren vanwege de warmte, de Rangers waren al druk bezig om dit onder controle te houden. Hierna hebben wij nog een rondje gereden in Yosemite Valley. Hebben de avond heerlijk afgesloten met wat warm vuur 💕. Morgen terug naar San Francisco en vrijdag weer terug naar huis😮.

18 September 2017

Vandaag aangekomen in Yosemite Park, is heel prachtig om te zien🌿😮. Tijdens onze wandeling naar Sequoia Groves zijn wij een beer en wat hertjes tegengekomen 😃! Morgen gaan we naar Yosemite Valley!

17 September 2017

Vandaag van Death Valley (40 graden) naar Mammoth Lakes (20 graden) gereden. Dit was weer een heel verschil van natuur, er lag zelfs nog ijs van afgelopen winter op de bergen😮! Er was een skilift open, deze hebben wij helemaal naar boven gepakt. Dit was op een hoogte van 3300 meter. We hadden een mooi uitzicht over het gehele gebied. Morgen naar Yosemite Park! 😬

16 September 2017

Gisteren hebben wij nog een dagje extra aan het zwembad gezeten, dit was weer genieten. Hierbij de foto van Beau in zijn bubbelbad😬! Vandaag aangekomen in Death Valley. Zijn naar Dante's View, Zabriskie Point, Badwater, Natural Bridge Canyon en Artist's Drive gereden/gelopen. Heel indrukwekkend om te zien! (Het is hier 41 graden😮). Morgen weer een nieuwe route met nieuwe avonturen.

14 September 2017

Vandaag hebben wij een rustig dagje gehad. Vanmorgen begonnen bij het zwembad, dit was een hele aparte ervaring, het is hier wel echt gezien en gezien worden! Het hotel heeft trouwens 7 zwembaden😮! Zijn vandaag naar het welkom Las Vegas sign geweest, was leuk om te zien! Hierna zijn wij door gegaan naar de Fermont Street Experience dit is het oude Las Vegas. Je ziet aan alles dat dit echt het arme gedeelte is! Hebben vanavond een rondje gelopen in ons hotel, dit is gigantisch!! We waren gewoon verdwaald 🙄..

13 September 2017

Vanmorgen begonnen met een wauw vlucht over de Grand Canyon😍! Dit was echt een fantastisch mooi uitzicht! Richting Las Vegas zijn wij nog gestopt bij de Hoover Dam, dit is leuk om te zien. Eenmaal aangekomen in Las Vegas zijn wij ingecheckt bij Caesers Palace hier hebben wij een fantastische kamer met een bubbelbad! Morgen zal ik een foto sturen 🤗, wij hebben de mooie watershow gezien en zijn daarna naar het casino gegaan. Zoals gewoonlijk geef ik het geld uit en wint Beau dit weer terug 🙄.

12 September 2017

Vandaag zijn we begonnen op route 66, het was nog zo'n 3 uur rijden van Kingman naar Tusayan. Hebben een mooie wandeling gemaakt in de Grand Canyon! We kwamen aan en het leek net een plaatje, zo mooi! Hebben snel wat gegeten en zijn terug gegaan voor een avondwandeling, dit was zo mooi😍! Morgen pakken we nog een helikoptervlucht over de Grand Canyon, super spannend!!

11 September 2017

Vandaag zijn we aangekomen bij Kingman. Het was een lange maar mooie rit! Morgen nog maar een klein stukje naar de Grand Canyon en we pakken een stuk route 66!

10 September 2017

Wat hebben wij gelachen vandaag! Wij hebben heerlijk kunnen genieten bij Universal Studios. Wij hebben een mooie tour gemaakt bij de bekende sets. Het attractie park zelf is heel apart om mee te maken. Ze hebben veel attracties in 3D, dit is best misselijkmakend, het is een echte mindfuck🙃. Bij de attractie Jurassic Park werd iedereen goed nat (met 30 graden is dit niet heel erg). Morgen verlaten we L.A. en gaan we richting Kingman om hierna door te gaan naar de Grand Canyon.

9 September 2017

Zo vandaag hebben wij een rustige dag gehad. Hebben eerst een andere auto opgehaald, hier is Beau heel blij mee! Zijn rustig gaan ontbijten en zijn hierna doorgegaan naar de Santa Monica pier , hebben zelf nog wat spelletjes gespeeld in de speelhal🙈! Hebben ook heerlijk op het strand gelegen. Zijn net terug van een mooie avondwandeling naar de Griffith observatorium, hier heb je een heel mooi uitzicht van L.A. echt een aanrader!

8 September 2017

Vandaag zijn we begonnen bij Denny's om te ontbijten. Het was heerlijk maar ook weer veel te veel! Aangekomen in L.A. en wat een drukke stad is dit, vergeleken met de afgelopen 2 dagen. Hebben vandaag een rondje gelopen bij de Walk Of Fame en de drukke winkelstraat, zijn ook met de auto naar het Hollywood teken gegaan. Hebben hier veel mooie dure huizen gezien.

7 September 2017

Vanmorgen een heerlijk ontbijt gehad bij Holly's Lighthouse Café. Wij zijn langzaam doorgereden naar Santa Barbara, dit is ook weer een hele leuke stad. Je zit hier aan een mooie kust (gebaseerd op een Spaans uiterlijk) en veel mensen houden zich bezig met honkbal, heel leuk om te zien!

6 September 2017

Vandaag zijn wij vertrokken uit San Francisco, hebben helaas niet de auto kunnen meenemen die wij hadden besteld maar hebben een andere cabrio. Zo lang het dak open kan is het helemaal top! Hebben tijdens de tour naar Monterey heel veel mooie stops kunnen maken, echt een aanrader! Morgen weer on the road naar Santa Barbara.

5 September 2017

Zo zijn we weer🤗! Vandaag hebben wij fietsen gehuurd. Dit was heel leuk om te doen, het was ook wel heel zwaar gezien de stad nogal in hoogte kan schieten 😮. Vanuit ons hotel zijn wij vertrokken naar Pier 1, zijn langs de kust naar de Golden Gate Bridge gegaan. Hebben tot zeker de helft op de Bridge gefietst, hebben hier van een prachtig uitzicht, dolfijnen, zeehonden en een walvis kunnen genieten. Hierna zijn wij recht door de stad naar beneden gegaan en zijn nog bij Alamo Square gestopt, hier staan de bekende huisjes van verschillende films en series. Al met al het was een mooie dag om San Francisco af te sluiten. Morgen gaan we de auto ophalen en richting Monterey.

4 September 2017

Vandaag hebben wij een mooie tour gemaakt met de CityTour San Francisco, maar eerst zijn we op zoek gegaan naar een Amerikaans ontbijt. Het tentje waar we hebben ontbeten was een leuk ouderwets restaurant (kunnen maar 49 mensen eten). Na ons stevig ontbijt zijn wij begonnen bij de Lombard street, dit is heel mooi om te zien en apart gezien het midden in de stad is. Wij kwamen aan de andere kant van de Lombard street aan en deze berg was heel steil (denk hierbij aan een rode/zwarte piste😮). Onze spieren zijn dus weer goed getraind 💪. Wij zijn langzaam doorgegaan naar de Golden Gate Bridge, het was wat mistig maar hebben van een mooi uitzicht mogen genieten. Na deze mooie brug zijn wij naar de Golden Gate Park gegaan, hier hebben wij weer een mooi rondje kunnen maken en kunnen genieten van het natuur🌿! Richting ons hotel zijn we nog even gestopt bij Pier 39, het was minder mistig dan gisteren en wilde nog wat mooie foto's maken!

3 September 2017

Het was een lange dag, hebben al veel kilometers gelopen, wij zijn tot pier 39 gekomen. Hebben hier ook de mooie zeehonden gezien! Was wel een hele drukke straat met veel leuke eet gelegenheden. Nu net ingecheckt en kijk even naar ons uitzicht over San Francisco, hoe mooi!

29 August 2017