Belgium, France · 6 Days · 7 Moments · September 2017

Campervakantie van Hetty en Loes in Frankrijk


7 September 2017

Vandaag bezoeken we St. Malo, een havenplaatsje in Bretagne.

6 September 2017

Op de camping een mooi kasteel
Vandaag bezoeken we Mont-Saint Michel. Dit is een bijzonder eiland en staat op de wereld erfgoed lijst. Erg mooi en de moeite van het bezoek zeker waard. We parkeren de camper en rijden er met de fiets naartoe.

5 September 2017

We bezoeken bezoeken het kerkhof voor oorlogsslachtoffers in Bayeux en het prachtige tapijt. (Fotograferen niet toegestaan) en de volgende dag wandelen we naar Colleville-sur-Mer. Hier drinken we in het zonnetje lekker een koffie en thee.

4 September 2017

Vandaag vertrekken we naar Deauville. Ook hier bezoeken we de stad. Hij is wat groter dan Honfleur en ligt aan het Kanaal. We zien het station met een mooie oude fresco. En we lopen door de stad met z'n mooie vakwerk huizen, en zien een parkje met allemaal beelden van beschilderde koeien! Ook een geweldig stadhuis en de eerste winkel van Coco Chanel.

2 September 2017

Omdat het de volgende dag regent in Brugge besluiten we om door te reizen naar Normandië. We komen uit in Honfleur waar we de stad bezoeken en wandelen langs de Seine met uitzicht op le Havre. In de stad zien we een optreden van levende standbeelden. Marionetten- spelers die zodra je een fooi geeft beginnen te bewegen. Erg knap!

1 September 2017

We beginnen in Brugge. Hetty is hier nog nooit geweest. Het is een heel pittoreske stad en gelukkig is het heerlijk zonnig. We eindigen de middag uiteraard met een heerlijke Brugse zotte.😘