Europe, North America · 11 Days · 10 Moments · March 2018

De reis van Lisa in United States of America


10 April 2018

Gisteren wat donutjes naar binnengesmikkeld! Lekkerrrrrrr!

6 April 2018

Gisteren gingen we naar het huis van Ernest Hemingway! Wat mooi! De katten waren speciaal, maar weer een ervaring om nooit meer te vergeten!!

5 April 2018

Vandaag zijn we naar Key West gekomen. Wat een mooi eiland!! We bezochten het zuidelijkste punt van Noord-Amerika, de vlindertuin en gingen naar de zonsondergang kijken! Weer een dag om nooit meer te vergeten! Key West i love you <3

4 April 2018

Vandaag wat regenbuien, dus een ideale shopdag! Soms is regen nog fijn haha!

3 April 2018

Dit was zo een mooie ervaring! Omi in dancetown, in Miami met een Amerikaanse ster te mogen dansen! You was great Easton Blake!! ❤️

2 April 2018

Ik moet toegeven, ik twijfelde of ik het ging doen. Maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! Zo een ervaring! Het was een fantastische dag!

1 April 2018

Ze gingen me meenemen naar een grote winkel waar ze alles hadden. Ik had verwacht dat de winkel groot was maar zo groot?? Hier hadden ze echt alles! Dit was gewoon de Colruyt, decathlon, Kruidvat, action,... in één winkel! Ongelofelijk!!

31 March 2018

Wauw! Wat een fantastische dag! Op 1 dag zoveel dingen bij geleerd, zoveel ervaringen op gedaan! Ik ben hier nog maar 1 dag en ik hou al van het leven hier! De mensen zijn zo vriendelijk, het weer is zo prachtig en wat een bomen?? Kokosnootbomen, avocadobomen, bananenbomen, mangobomen,... i like the lifestyle here!!
Wat een reis! Niks voor mij, 10 uur in een vliegtuig stil zitten! Maar ik kan je vertellen het is me gelukt. Gelukkig had ik het uitzicht en oma! Toen we uitstapte in Miami was het een beetje chaos op de luchthaven maar we zijn thuis geraakt! Het is hier zooo lekker warm! I love it so much <3!
Hier start het avontuur, mijn avontuur. Ik kwam hier super excited aan en dat ben ik nog altijd! Ik was hier al een paar keer geweest voor familie, vrienden,... op te halen of af te zetten maar nu, nu ben ik de gelukkige en mag ik op reis! Een lekkere Starbucks erbij, en wachten maar! I like it <3!