Australia · 145 Days · 9 Moments · November 2017

De reis van Lisa door Australië


18 April 2018

Al een tijd niks meer geplaatst op journi. Dit omdat ik in het verschrikkelijk saaie Bundaberg ben om mijn farm work te doen en wat geld te sparen om verder te reizen. Mijn CV onderhand kunnen verrijken met ervaring in het plukken van citroenen/mandarijnen/tomaten, het planten van aardbeien planten en het inpakken van zoete aardappels, paprika, courgette en tomaten. Ondanks het saaie werk en de lange dagen toch wel een leuke tijd door alle leuke mensen die ik hier heb ontmoet.

15 February 2018

Vorig weekend een van de meiden die ik in Sydney heb leren kennen in Townsville opgezocht. Samen naar magnetic island geweest waar je "gegarandeerd" koalas ziet; na  10 kilometer heling op en af lopen precies 0 koalas gezien, wel een paar gigantische spinnen... & een privé strand!

11 February 2018

Op 10 februari ben ik naar de withsundays geweest. Oprecht de mooiste plek die ik ooit gezien heb. Hier heb ik 2 dagen op een zeilboot doorbracht we zijn naar white haven beach gevaren met helder blauw water en witte stranden. Daarnaast zijn wij nog een aantal keer gaan snorkelen tussen mooie koraal riffen en heel veel vissen. Een ervaring die ik iedereen aan kan raden!

24 January 2018

Een paar "prachtige" actie foto's van surfcamp vorige week.

31 December 2017

Happy New Year from Sydney! Gisteren 5 uur in de rij gestaan om het park in te komen en daarna nog 8,5 uur gewacht om het vuurwerk te kunnen zien, maar dat was het zeker waard! Heel bijzonder om het vuurwerk op de Harbour Bridge een keer zelf te zien. Vandaag mee gedaan aan de nieuwjaarsduik op Bondi Beach met nog 300 anderen Nederlanders.

24 December 2017

Dit jaar niet echt een kerst gevoel gehad door het warme weer, maar gezellig was het wel!

12 December 2017

Vandaag al weer 3 weken in Sydney! Nog steeds heel erg naar mijn zin hier. Van de week van Bondi Beach langs de kustlijn naar Cogee Beach gelopen via verschillende stranden, zonsondergang gekeken vanaf Shark Beach en vandaag heerlijk gerelaxed in het zwembad naast de Harbour Bridge.

7 December 2017

De laatste dagen niet zo goed weer gehad hier, veel regenen en onweer. Gelukkig zijn de voorspellingen voor de komende dagen beter. Ondanks het slechte weer wel weer leuke dingen gedaan zoals clif jumping bij shark beach met uizicht over de skyline van Sydney en naar de Blue Mountains geweest

25 November 2017

Eerste dagen in Sydney gehad. Nog niet zo heel erg veel gedaan hier wel al veel leuke mensen ontmoet! Natuurlijk wel al even gaan kijken bij The Oprah House/Harbor bridge, een dagje gerelaxed op Bondi Beach en een rondje gelopen door de Botabical Gardens. So far so good