Namibia · 16 Days · 12 Moments · October 2017

De reis van Kim in Namibia


31 October 2017

Fish Canyon.. wat een pretje... Oke we hebben mooie foto’s maar dat heeft me ook wel wat gekost😂 lekke band, kapotte knieën, Maargoed alles voor de foto zeggen we dan maar!

28 October 2017

En er nog in geslaagd de Sesriem canyon, Deadvlei en Sossusvlei te bezoeken 📸
Zware nacht gehad vanwege een zandstorm #geenoogdichtgedaan

26 October 2017

Nog even quad gereden en gezandboard in de woestijn van Namibië 😎

25 October 2017

Nog wat golf gespeeld op een ander niveau dan we gewend zijn. Namelijk Wildlife obsticale golf!😎

24 October 2017

Nog een bezoekje gebracht aan de Navy Seals van Namibië. Leuk om een stopje te maken hier!
Via Skeleton coast (zo een 570 kilometer) naar swakopmund gereden. Een transitpermit voor dit park kost helemaal niets!👌🏼

23 October 2017

Nog wat wilde cheeta's
Cheeta farm. Bijzondere accommodatie met de gelegenheid om tamme cheeta's te aaien en wilde cheeta's te voeren. Zo vet!

19 October 2017

Wat bijzondere momenten van onze dagen in Ethosa National Park.

17 October 2017

Na een hele slechte nacht toch maar weet het tentje in gepakt en vertrokken richting een onbekend National park. Eenmaal aangekomen (350 km verder en doodop) rijden we de auto klem in het zand 🙄. Auto uitgegraven en weer verder gereden. Dit park ging het niet worden. Zo een 50 km verder komen we een benzine pomp tegen. Tankje weer gevuld, besluit ik de banden maar eens op te laten pompen. Blijkt dat de voorband de potholes in Botswana niet zo leuk vond en de velg krom is en de band leeg loopt. Gelukkig zit er een tyre emergency repair bij de benzine pomp. Die meneer heeft m'n velg met een hamer weer recht geslagen en in een vak met water gecontroleerd of er nog lucht uit kwam (wat niet het geval was). Hele geintje koste me 3 euries (Inc fooi voor die aardige meneer). Weer zo een 200 km verder, aangekomen bij de accommodatie. Eindelijk een bed en even goed bij slapen. Ik kijk er naar uit!

16 October 2017

Daar zijn we dan, Namibië. Het veel belovende land. Het land waar ik al maanden van alles over hoor en te zien krijg. Het land van Jeroen. Na binnenkomst is de weg al en stuk beter dan Botswana. Weinig putholes. Gelukkig. Jeroen heeft een camping uitgezocht, die toch wel een beetje bijzonder is. Zie de foto's. Ik heb toch maar niet gezwommen in s'werelds eerste Hippo and croc café dive. Water was gewoon van de rivier en de douches waren niet heel uitnodigend 😂.