Europe, North America · 35 Days · 64 Moments · August 2017

USA Roadtrip 2017 Jos&Pal


15 September 2017

Vlieg vlieg! Echt onwijs gezellig...
Heading back Home! 😕

14 September 2017

Las Vegas baby
Uitbrakken aan zwembad in ons Excalibur hotel resort!

12 September 2017

Onze heerlijke campingspot in de bossen van Kaibab Forest, bij Grand Canyon NP. Heeeerlijk even slapen in de bossen zonder mensen en campers om ons heen 😍

11 September 2017

Bright Angel trail in de Grand Canyon. Toch wat pittig zo'n steile weg naar beneden wetende dat je alles weer omhoog moet klimmen. Dus de tocht niet helemaal doorgezet naar beneden. Wel nog een mooi stuk over de Rim Trail gelopen naar Hopi Point. Onderweg heeft Arnold zijn radioactieve-kennis gedeeld. Interesting.

10 September 2017

Brak als een overleden tak.... even ontbijten in Flagstaff na een nachtje op pad met Kevin en zijn crew. Wiskey met water.... super leuk, tot je de volgende dag wakker wordt. đŸ‘ģ

9 September 2017

Even genieten van het uitzicht langs de weg tussen Page en Flagstaff!
đŸ”Ģ Even lekker ontladen kan nooit kwaad! đŸ”Ģ
ÉÊn van de mooiste dingen die wij ooit gezien hebben; Horseshoe bend

8 September 2017

Prachtig maar meest vreselijke tour ooit! Antelope Canyon 😂

7 September 2017

Angels Landing trail 😍 nailed it!

6 September 2017

Ringtingting, waar is die string...
The Narrows trail in Zion NP. Super gaaf 😍!!! 15 mile lange trail door het water. Echt prachtig.
Ff collaatje atten in Zion. Kabammmmm

5 September 2017

Death Valley! We hebben geprobeerd een trail te lopen van 300 meter..... te heet!!! Dit park hebben we dus maar even vanuit de RV bekeken. Halleluja, 48 graden buiten. Doe normaaahaaaal!!!

4 September 2017

Elizabeth Lake trail in Yosemite bij krakaaaaahhhhh! Dag 2 in het park en zieke spierpijn van de dag ervoor. Maar ook deze 5 mile trail was prachtig. Alleen de terugweg was voor Arnold wat minder prettig met een natte anus. Stimuleert schijnbaar zijn stoelgang.

3 September 2017

Na de zware trail opzoek naar onze overnachting in White Wolf Camp. Onderweg een bizar ongeluk meegemaakt. Een gigantische boom is door het stormachtige weer op een auto gevallen. Helaas zijn de mensen zwaar gewond geraakt. Tijdens het wachten tot de weg weer open werd gemaakt hebben we even lekker langs de weg gekookt. Na 2 uur wachten konden we naar onze prachtige RV spot in het park. 😍
Na een nachtje op een KOA camping voor Yosemite, eindelijk het prachtige park in. Om half 6 opgestaan om een prachte trail te lopen van 20 km! Glacier Point! Prachtig maar zwaaaaar! 4 dagen spierpijn.

2 September 2017

Sequoia National Park! We mochten de Giant Sherman niet in, dus we hebben ietsje moeten omrijden naar een andere ingang van het park. Een beetje voor niets in Three rivers geslapen voor de ingang. Maar ach.... worth it.
Jaaaaaa het moment!!! Camper opgehaald! Komende 12 dagen ons rijdend huisje 🙌

31 August 2017

A lovely dinner in Beach club!
Bijkomen in Santa Barbara 🏝
Met een flinke kater wakker geworden in het mooie Santa Barbara. We wilde pancakes dus op naar Ihop! Waaaaaaaat een smerige tent is dat. Arnold dacht een lekker bolletje ijs te krijgen bij zijn pancakes en stopt het direct in zijn mond... bleek een bol boter te zijn 😂😂😂. Na dit ontbijtje trok ik het toch echt niet meer dat ik al 4 dagen niet naar de wc was geweest en heeft Arnold darm-xtc pillen gehaald! Godzijdank, dat werkte. Nog steeds met een flinke kater hebben we eerst nog op bed Breaking Bad gekeken en daarna toch nog even op het strand gelegen.

30 August 2017

Uiteindelijk in een Amerikaanse nachtbar beland waar de drankjes goed pittig werden klaar gemaakt. We zijn doorgegaan tot mijn creditcard dienst weigerde. Maar goed ook 😂!!! Lallend en wankelend naar huis met een ontploffende blaas.
Na een heerlijke pasta bij een Italiaans restaurant, klaar voor wat drankjes. Bij de eerste wijnbar waar we binnen kwamen waren we toch wat in de war. Een glas wijn voor 25 dollar? Maar goed... wat moet dat moet. De schade viel uiteindelijk mee.
In Santa Barbara eerst ons hotel opgezocht en daarna even heerlijk gechilled op het strand. 🤗
Vroeg in de ochtend met een vlucht van Salt Lake naar LA, weer terug gevlogen naar California. Bij Hertz een nieuwe auto opgehaald en onderweg naar Santa Barbara even heerlijk gelunched in Malibu.

28 August 2017

Na 800 km rijden vanuit de Rocky Mountains, eindelijk aangekomen in Salt lake city. De auto vandaag ingeleverd, en gewandeld door bloedhete Downtown van Salt Lake.
HOE DAN???? hoe dan????

27 August 2017

Vandaag een tour door de Rocky Mountians! Prachtig 😍. In love with Colorado! Na het park nog een mooi stukje gewandeld bij watervallen van Grand Lake!
Zo voelde we ons de volgende ochtend đŸ˜Ģ

26 August 2017

In de avond aangekomen in ons rampzalige hotel in Estes park met spinnenwebben in de deuringang. S avonds heerlijk uiteten geweest en drankjes gedaan voor 16 dollar. BAM!
A lovely day @Boulder! Mooie route gereden door de bergen in Boulder en een trail gelopen in Eldorado state park. Waar we een baby beertje zagen lopen 😍😍

25 August 2017

Een tussenstop in Leadville op onze weg naar Boulder! Een prachtig dorpje met gekleurde Amerikaanse huisjes en antiekwinkeltjes.
Verlaten goudmijnstadje bezocht in St. Elmo

24 August 2017

De top bereikt na uren crossen ik de bossen 😍🙋
Een Jeep tour met z'n tweetjes door de bossen in Salida. Op zoek naar verlaten goudmijnwerken. En op naar de top op 13.000 ft. Prachtig!!!

23 August 2017

Vanuit Toas richting Salida kwamen we iets heel bijzonders tegen. De een na hoogste brug van de US. Rio Grande Gorge Bridge. Echt heel gaaf.
Vanuit Santa Fe naar Taos gereden. En stadje in New Mexico waar we een gave trail hebben gelopen naar een bergtop. Zware tocht maar de top was t zeker waard ;)....

22 August 2017

Santa Fe, New Mexico bekijken!!! Door het oude stadje gewandeld en naar een outlet store geweest. Daarna heerlijk uiteten bij Cow Girls met Margaritha's! Gelukkig stond er een CSI agent voor het restaurant om alles in de gaten te houden! 'You can't smoke here, just wanted to let you know. Yeah so smoking is not allowed, just saying.'

21 August 2017

I love this gayboy
Ghost town Madrid, New Mexico. Leuk uitje om even bij te komen van fuckface officer in Cuba.
Hoeren Cuba, New Mexico. Aangehouden voor te hard rijden, careless driving en negeren aanhouding.... iets met meer dan $450,-. Nu moet ik voorkomen bij Court.... geen tijd voor dus nu een phonecall met de rechter om te kijken of ik straf vermindering kan krijgen. Ik lijk Arnold wel. Oke fuck fuck fuck. Nooit meer naar New Mexico.

20 August 2017

Smerige auto schoonmaken in middle of nowhere.
250 km rijden maar dan eindelijk in prachtige Monument Valley.

19 August 2017

A jeep tour in Sedona! Wat een prachtig dorpje in een dal tussen de bergen 🌄

18 August 2017

Oef 😍❤ī¸
Dagje Scottsdale. Little bit of shopping and wines! And leaving up to Sedona with some lovely pancakes in the tummies 🤗

17 August 2017

Ons eerste National Park; Joshua Tree! Bloedheet maar toch een eerste trail gelopen!

16 August 2017

Heerlijk dagje uitbrakken bij het zwembad van ons hotel in Palm Springs!

15 August 2017

The Dodger games en drankjes doen met Gill! Onze nieuwe mascotte. Was een mafkees! 🏌🏾
Motorrit door Hollywood & Beverly Hills
Een ontbijt in LA's Dynah! We hebben er even voor in de file gestaan. Jos kon na het ontbijt een uur niet meer praten... đŸĨ“đŸŗ

14 August 2017

Na heerlijk actief dagje, daarna thuis een pasta gemaakt en lekker chillen in ons appartement 🙋🙌
Heerlijk dagje fietsen in LA. Van Hermosa naar Santa Monica. Hop hop 50 km gefietst en misschien een beetje verbrand!

13 August 2017

Hostel gevonden!
Best buy gevonden voor stekkertje, toch handig 🔩
Altijd leuk de douane in US. Arnold heeft 40 dagen om weer opgerot te zijn anders heeft ie een probleem. En ik heb een baan die echt niet te snappen is.... 🤓
Een nachtje geslapen in een hostel in London. Lang leve oordopjes ✈ī¸
Leuk zo'n hostel waar je de badkamer deelt. 'S ochtends om 7 uur wilde Jos gaan douche maar kreeg de deur niet open van de badkamer. En durfde uiteraard niets anders te doen dan dan maar Arnold erbij te halen 🙋. De douche was niet bezet 🙄🤗! Heerlijk gedouched en nu op naar USA! Met een groot vliegtuigje met kleine stoeltjes. ✈ī¸

12 August 2017

Om our way, first stop London
Op naar Schiphol! Wel optijd want het is 'gigantisch druk'. Geen rij te zien 🙋 amazingly bored at airport 🤓
Aapje 🐷