Netherlands, Ireland · 3 Days · 8 Moments · October 2017

De reis van Joost in Ireland


8 October 2017

Nog even Blackrock Castle meegepikt. Wedstrijd hurling meegepikt. Althans de laatste minuten. Nu naar het vliegveld! Laatste Guinness om het af te leren. Een heerlijk weekend! Zeker voor herhaling vatbaar!
Kop koffie in Cork! De stad die de introductie van de Lynch Bages betekende voor de familie Grootenhuis in 1976! Horen via de app het prachtige nieuws dat Julia weer een proef gehaald heeft! Op naar Elizabeth castle en verder....

7 October 2017

De rit begint al goed na een lekkere lunch. Veel mensen maken de rit in twee dagen. Wij gaan hem In 3,5 uur doen! Na 20 km steekt Joost zijn hand in de Atlantische oceaan. Een eindeloos vergezicht. Oneindig maar heel mooi. Oo naar de Skellig eilanden. Overweldigend mooi. De kliffen zijn nog imposanter dan de verbeelding. Door het vochtige parcours is het meer genieten van elkaars aanwezigheid dan het 'goede' gesprek. Na 500 km zijn we voldaan . Op naar bier, eten en live musik om de spanning van de dag te verwerken! Morgen naar Cork.Veel zin in!
Start van de 'Ring of Kerry'. Het was even lastig na zo'n gezellige avond om helemaal fit van start te gaan. De eerste 300km naar Killarney zonder koffie of wen hapje is voor een Grootenhuis al een hele uitdaging, laat staan twee.... een goede lunch doet wonderen! We starten met de rally!

6 October 2017

Zonder pint geen leven hier! Wat een feest, een grote toog! Julia zou het hier fantastisch vinden: zingen en dansen de hele avond door!
Dublin here we come!
Werken gaat natuurlijk altijd door maar na de vlucht telefoon uit.....
Bijzondere dag vandaag. Grootste project van GETGRIPP opgeleverd en met pappa op stap! Na een heerlijke lunch in het vliegtuig naar Dublin. Een grote verassing voor ons beiden. Wat een bijzondere stad. Heerlijk gegeten bij l'ecrivain en direct tot de essentie gekomen van waarom we hier zijn. Vader en zoon in een goed gesprek over waar we nu staan! Bijzonder en natuurlijk emotioneel. Aftoppen in de kroeg met live muziek en dans maakt het af! Pappa drinkt Guinness als water (zijn 4 bruine boterhammen per glas). Nu lekker in ons bedje! Op naar het volgende avontuur!