Netherlands, Bonaire · 15 Days · 15 Moments · October 2017

Bonaire oktober 2017


24 October 2017

Weer thuis! Snelle vlucht gehad.

23 October 2017

Gisteren een hang-zwem-bespreekdagje. Laatste volle dag. Beetje zwemmen en de lekkerste famous Tuna-burger gegeten bij Kite City. Smiddags bij the bonairian het hoogste flatgebouw van Bonaire zien vertrekken😅 onder het genot van een lekker glaasje bubbels🥂 Savonds bij foodies heerlijk gegeten en we zagen zowaar de lampjes van de electriciteitscentrale grunn weer opdoemen hier😲. Lekker dagje

20 October 2017

Afgelopen dagen waren een beetje meer van hetzelfde: eten (deze keer net Henk en Gea) nog even kijken bij de bouw, relaxen bij sorobon, beetje zwemmen en snorkelen en gistermiddag afscheid genomen van Ed en Ellen. Nog een paar dagen met zn tweetjes en dan dinsdag weer terug. Helemaal prima

18 October 2017

Gisteravond de (pre-)opening van het resort. Pre want het is nog (lang) niet klaar. 1 dec moet de verhuur starten maar iedereen heeft daar zo zn twijfels over of dit gaat lukken. Maar dit feestje -net zoals trouwens alles deze week- is prima geregeld. Lekkere sfeer, muziek en goede BBQ. En als het klaar is komt het er top uit te zien!

17 October 2017

Via sorobonnog doorgereden naar de mangrovebossen en lag-cai, een prachtig verlaten strand. Daarna terug naar sorobon voor de lunch en strandmiddagje. Geëindigd bij Flamingo-divi voor een drankje en hapje. Weer een lekker daggie!
Na een stevig ontbijtje kunnen we er weer tegenaan vandaag. In de puck-up en via de ruige westkust (op kaartje rechts onderaan) naar Sorobon beach. Teveel foto’s voor 1 bericht dus maar even in 2 keer. Alles is hier te mooi om niet te fotograferen dus veel fotostops.

16 October 2017

De sunset van gisteravond aan boord vd Compass met daarna als beloning de kers op de dag..😀
Weer een superdag op zee👌🏻! Na een relaxte ochtend en eerst naar de notaris te zijn geweest voor het tekenen van een volmacht , een lunch aan het strand en daarna met het zeiljacht de Compass (blijkt de eigenaar Wim Mulder ook een Zuidlaarder en bijna leeftijdgenoot te zijn)mee de zee op. Zeilen, snorkelen, BBQ aan boord en terug langs de kust zeilend terwijl de zon onder ging.. Prachtig!

14 October 2017

Gisteren na een lunch op weer een prachtig stekkie een heerlijke middag op en in het water op Klein Bonaire. De dag afgesloten met een lekkere BBQ bij Buddy Dive.

13 October 2017

Gisteren de dag afgesloten met een mooie sunset-vrijdagmiddagborrel en verjaardagsdineetje van Ed aan het strand. Heerlijk genoten..
Weer zo’n chille dag. Beetje toeren door Washington Slagbaai (nat park): Veel cactussen, de mooiste strandjes en af en toe een prachtige snorkelstop waar vanaf de kant al een enorme papagaai-vis te zien is. Daarna een lunchstop bij Windstock beach en terug naar het hotel. Met straks nog een fijne sunset en verjaardagsdineetje van Ed bij Eden beach resort. Wie doet ons wat..😎

12 October 2017

Snorkelen bij 1000 steps, verder door het nationaal park, terug via Rincon en bij buddy dive een lekkere lunch. Een goeie bodem voor de duik van vanmiddag. Daarna een welverdiend drankje bij the Bonairian om de dag te eindigen bij Divi Flamingo voor een mooie zonsondergang🔆👌🏻

11 October 2017

Vandaag verder met onze puck-up een rondje over het eiland met hier en daar een zwem- en fotomomentje..heerlijk relaxed dagje.
Vanochtend kijken bij de bouw. Het begint er al op te lijken, maar het is nog langggg niet klaar. Ons appartement is al redelijk ‘af’, dus we krijgen al wel een goede indruk. Het gaat er mooi uitzien als het klaar is.

10 October 2017

Na 3 uur vertraging van de vlucht gisteren aangekomen op Bonaire, Marriott hotel. Na ontvangst even bijkomen en lekker geslapen. Morgen om 9 uur op de bouw kijken., we zijn benieuwd.