India · 16 Days · 15 Moments · October 2017

De reis van Indra door Mumbai, Maharashtra, I


23 October 2017

Foto 1huis van Amitahb Bachan, 2 van zijn zoon. Foto 3 tot 6 hele flat van Sharukh Khan. Zijn flat heet Mannat lands end.Foto 7 en 8 van Salman Khan zijn appartement.
Achter mij het vallei waar de mensen nog wonen.
Een berg rots stamt uit de tijd van de maharadja's. Met de hand gemaakte kamer, tempels. 200 uit steen gehouwen kamers. Een paar gezien want de klim was erg hoog. En onder in de vallei zijn dorpjes (khet)die nog steeds bewoont worden door mensen. Huisjes zijn van klei.
Dit zijn een van de vertrekken van de maharadja's en tempels. En overal apen๐Ÿ˜
Duurste huis van flat van de hele wereld. Eigenaar is Mukesh Ambani een zakenman. Een restaurant, zwembad, en van alles in het flat. Eigen dak voor zijn helikopter. Heeft ook in Mumbai ziekenhuizen en scholen . De rijkste man van India.
Dagje Mumbai vandaag. Taj hotel. Oude en nieuwe duurste hotel van India. En de Gate of India.

14 October 2017

Spice garden. Hier groeien de meeste kruiden die gebruikt worden in India. We werden verwelkomd met bloemen die over ons heen werd gegooid, voelde mij net een koningin. Ook kregen we een traditionele drankje en lunch.
Church of St Francis of Assisi en Basilica of Bom Jesus. Mooie kerken. Maar heb wel mooiere gezien. Wat een rust in de kerken wat ook altijd zo is natuurlijk. Het was wel ontzettend warm. Omgeving werd is goed onderhouden.
Gras word gemaaid en de vrouwen vegen al het gras bij elkaar. En dan in die hitte! Als ik er al naar kijk word ik moe๐Ÿ˜€

13 October 2017

Dat is dus deze. En vanaf het balkon onze uitzicht.
Kwamen we op onze kamer ik zeur niet maar was echt een kippenhok en deprimerend. Uiteindelijk toch maar met bijbetaling een grotere kunnen regelen.

12 October 2017

Gisteren een enorme nonverbale gevecht. Vliegtuig naar Goa was defect. Eerst zouden we dan 23u vliegen( dat zou voor ons betekend hebben dat we 11uren op het vliegveld moesten wachten) uiteindelijk vlogen we toch een 2 uur later.

9 October 2017

Ja we konden het dak op!๐Ÿ˜‚

8 October 2017

Na een hele lange vertraging een taxi gevonden een tuk tuk dus. Andere taxi chauffeurs waren aan het aandringen. Maar afijn met de koffers in ons nek aangekomen in het Starottel. Dit keer uitzicht op de straat.
Vannacht heel laat aangekomen in Mumbai. Uitchecken duurde erg lang. Taxi's namen verschillende bedragen. Boeven zijn het.!