United States of America · 14 Days · 16 Moments · April 2018

De reis van familie Verboon door Florida, USA


28 April 2018

Vandaag een boot tour in estero bay. Dolfijnen manatees en een giftige spin gezien. Morgen rijden we naar Melbourne Beach.
So schön dieses Haus und jeden morgen Sonne ☀ gestern abend bei Mel's Diner herrlichen Burger gegessen!

27 April 2018

We have moved, our new address: 1444 SE 13th terrace blvd Cape Coral, Florida, USA... ;)

25 April 2018

De everglades, wat een prachtig gebied. We hebben een indianen dorp bezocht van de miccosukee. En een scenic drive genomen met de auto. Heel mooie nature hiking trails gezien maar we wilden niet uitstappen om te gaan lopen. Gek hè kijk maar naar de foto's, gators everywhere....

23 April 2018

Miami Beach Wohnung direkt am ocean drive natürlich rooftop mit hot tub 😀 nico mama und papa aus Deutschland angereist und zusammen die Stadt genossen. Uns die nächste Villa zum kaufen auf den Prominenten Inseln angeschaut! Großartig!!!

22 April 2018

21 April 2018

Vandaag heel heet en broeierig, smiddags naar het strand geweest en savonds heerlijk gegeten in een leuke bar aan het strand, de jukanoo bar. Na het eten trok er een geweldige onweersbui voorbij met een prachtige zonsondergang. Leny en sofia kregen we s'avonds niet meer van het strand af....
Ontbijt aan het strand....

20 April 2018

Vandaag een heel bijzondere dag, na mijn ochtend jogging ronde over het strand ging ik zwemmen en wat zwom er om mij heen.... Een dolfijn! Ik heb juul en de meiden gehaald en we hebben de dolfijn van heel dichtbij kunnen bekijken. Heel bijzonder. Smiddags op sanibel Island pelikanen en schelpen gezocht. Savonds thuis gebarbequed.
Das Paradis auf Erden Pelikane hautnah, klares Wasser,Sonnenschein... Einfqch ein Moment für die Ewigkeit

19 April 2018

Heerlijk een dagje strand en savonds de ondergaande zon genoten.

18 April 2018

Vandaag rijden we naar venice beach om fossiele haaientanden te zoeken en dan door naar ons volgende adres in ft Meyers.

16 April 2018

Leny en de prachtige stingrays,
We bezoeken het laboratorium en aquarium van Sarasota.

14 April 2018

Paradise..