Denmark · 3 Days · 3 Moments · June 2017

Eline in Kopenhagen


15 June 2017

Kopenhagen dag 3: Dit was alweer mijn laatste dag in het prachtige Kopenhagen. Ik ben vooral parkjes op gaan zoeken om nog even te ontspannen en te genieten van al het moois. Ik ben rond 4 uur nog vertrokken richting de Tivoli tuinen, dit was een soort van pretpark (Net zoals Prater in Wenen). Hier vertrok ik weer rond een uur of acht. Dit gaf me nog de tijd om te eten en mijn tas weer in te pakken. Kopenhagen je was prachtig.

13 June 2017

Kopenhagen dag 2: Vandaag ging ik een soort van op stap met een plan - dit plan is meerdere malen gewijzigd. Op mijn planning stond Nyhavn en vervolgens Christiana en eigenlijk ook het Amager Strand. Mijn dag begon uiteindelijk met Christiana. Hier ben ik een half uurtje geweest en heb ik verschillende foto's gemaakt, ook al mocht dit blijkbaar niet- oeps! Vervolgens ging ik met de metro terug naar Nyhavn, dit vond ik lichtelijk tegenvallen. Het stikte hier van de toeristen- klinkt logisch- en vond er niet echt iets te zien. Vervolgens dus een uurtje daar rondgelopen en vervolgens besloten om Den Blå Planet te bezoeken; want ik hou van aquariums 🐠✨. Aangezien ik hierna nog tijd over had ben ik maar de Runde Tarn ingegaan, hier heb ik een tentoonstelling gekeken met vrij aparte kunst en even genoten van het uitzicht. Door de wind heb ik hier niet heel lang meer gestaan + mijn camera hield er mee op. Al met al een goede tweede dag!

12 June 2017

Kopenhagen dag 1: Dit is de eerste dag van mijn 2 weken durende vakantie. Vol spanning en emoties kwam ik aan in Kopenhagen. Ik had weinig onderzoek gedaan dus ben maar gaan lopen en heb via maps.me gekeken waar ik heen kon. Uiteindelijk heb ik de kleine zeemeermin bezocht en het Kastellet. Hierna heb ik weer de metro gepakt en ben ik vertrokken naar Amager strand. Pretty sad dat het toen ging regenen. Nadat ik hier even was geweest ben ik wat wezen eten en op zoek gegaan naar mijn airBNB. Ik ben een halte te lang blijven zitten en liep vervolgens de verkeerde kant op, zo'n 3 kwartier na de afgesproken tijd kwam ik eindelijk aan. Toen heb ik plannen gemaakt voor dag 2 en ben ik gaan slapen, want slaap was het enige wat ik toen nodig had!