Thailand · 20 Days · 34 Moments · October 2017

De reis van Diewertje door Thailand


22 October 2017

21 October 2017

20 October 2017

19 October 2017

Laatste stranddagje

18 October 2017

Avondje uit met Lauren en sommige trainers. Lauren ontmoet bij de sportschool. Nu brakkkk πŸŽ‰
Sitsongpeenong gym

17 October 2017

16 October 2017

14 October 2017

Gisteren op stap geweest met Teddy en 3 Thaise mensen. Vandaag brakjes en op reis naar Bangkok. Nu in de nachttrein, aankomst 06.50 uur in Bangkok en ik vlieg 15.20 morgenmiddag naar Phuket.

13 October 2017

Vandaag met de scooter de Doi Suthep opgeweest :-)

11 October 2017

Gisteren met Ronald en Naomi door Chiang Mai gereden en gelopen. Een tempel bezocht en lekker gegeten. In de avond de markt op geweest en een reggaebar bezocht, daar hadden ze een live reggaeband. In het hotel geslapen waar zij ook slapen en vandaag een lekker dagje bij het zwembad. πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦

10 October 2017

Vanavond toch nog wel een hele leuke avond gehad met een Franse jongen van de gym waar ik train. We hebben samen de avond in Chiang mai doorgebracht op de markt en naar wat muziek geluisterd. Uiteindelijk een hostel voor drie euro geboekt waar ik nu ben. Morgen op de scooter terug naar het trainingskamp. Met de scooter door Chiang Mai was echt heel leuk πŸ‘πŸΌπŸ
Nu een rondje over de nachtmarkt. Zulke lekkere dingen en goedkoop fruit overal. Bananen gekocht voor de rest van de week :)

8 October 2017

Van Bangkok naar Chiang Mai gereisd. De nachttrein was prima voor Thaise begrippen. Paste alleen niet in het bed omdat ik te lang ben.. mijn appartementje bij de gym is wat wennen en soms voel ik me wel onwennig of alleen. Ben nu met de scooter naar Chiang mai gereden. Dat was super eng maar gaaf. De scooters rijden hier 100 en je moet over de 'snelweg' om er te komen. Misschien dat ik op de terugweg de route neem om lopend te gaan πŸ˜‚ zodat ik die snelweg niet op hoef. In de foto's zie je Ann, een Frans meisje wie ik ontmoet heb in de trein. Misschien ontmoet ik haar vanavond nog eventjes om over de nachtmarkt te gaan en wat te drinken.

6 October 2017

Vandaag ontbeten met sushi en naar Yokkoa gym gegaan. Daar getraind en echt super om mee te maken. Morgen ga ik weer :) op de foto geweest met Sancheai, een wereldberoemde kickbokser en eigenaar van de gym. Daarna met Naomi kroketten gegeten en een lekkere curry. In mijn Tom Kha Kai soep zat een blije champignon 😊 daarna Naomi op de taxi terug naar haar appartement gezet en vanaf nu alleen verder. Mijn kleding even onder de douche gewassen en vanavond lekker serie kijken en slapen.

5 October 2017

Vandaag een vermoeiende dag. Last van mijn jetlag en eczeem. Dus erg moe. Naar Naomi haar appartement geweest, 2 uur in de file gestaan met de taxi. Sowieso chaos hier in het verkeer. Overdag sta je overal vast. Wel met zijn tweeΓ«n met de taxiscooter geweest, die ging erg hard en is natuurlijk super gevaarlijk maar wel leuk om mee te maken! Vanavond uit eten geweest met een groep Nederlandse studenten en daarna de stad in gegaan. Nu opnieuw om half 4 in bed.. morgen eerste training dus hopelijk een beetje fit :-)
Vandaag met de taxiscooter naar Koa San Road gereden. Met zijn tweeΓ«n achterop zonder helm. Die scooter reed wel 60 km/h tussen al het chaotische verkeer door. Leuke ervaring wel. Toen 3 keer ontbeten, gewoon omdat het kan. Vanavond met een stel Nederlanders uit eten en naar de kroeg op Koa San Road.
Nog even in pyjama in de kroeg om de hoek

4 October 2017

Straateten is het lekkerst en schoonst.
Op de memorial bridge allebei een Litertje bier gedronken
3 tempels bezocht in Bangkok

3 October 2017

Aangekomen in m'n hostel. Meer dan 24 uur wakker en aardig moe. Ik dacht mangostukjes gekocht te hebben in de supermarkt, maar dat blijkt 'pickled mango' te zijn. Dus mango dat naar augurk smaakt... nu even douchen en bijslapen 😴

2 October 2017

Vlucht van Amsterdam naar Dubai. Vrienden gemaakt met buurman Rick.