Netherlands · 3 Days · 3 Moments · July 2017

De reis van Amber door Germany


8 July 2017

Zonnig 23 Gr Uitgeslapen, samen ontbeten en toen mer z'n allen naar een klussende Isa gekeken die werkelijk een prachtige spiegel heeft gemaakt. 'S middags het nieuwe kantoor van Mark in Deventer bekeken en doorgereden naar Gorssel voor een lunch bij Loetje. Rond 17 uur zijn we doorgereden ri Hengelo en een CP gevonden in Bathmen. Prima plek om met de honden te wandelen en trainen! De avond afgesloten met wat tv kijken, nagels lakken en Marc en Janne hebben nog hard gelopen.

7 July 2017

Zonnig 23gr Broodjes gehaald bij de plaatselijke bakker en daarna een bos opgezocht bij Grebbeberg. Heerlijk gewandeld en daarna door naar Mark & Do. Uiteraard eerst een rondleiding door hun prachtige huis. Echt een super plek om te wonen. Het was prachtig weer dus ' avonds kwam de BBQ er aan te pas. Op de oprit van CP vd Horst heerlijk geslapen.

6 July 2017

Rond 19uur vertrokken richting Lienden. Op bezoek bij Mireille. Prachtige stallen en paarden. Gezellige avond gehad. Daarna richting Rhenen over de Cuneraweg langs m'n oude huis. Bij restaurant en CP De 3 Zusters geslapen. Onrustige nacht met hevig onweer, harde klappen en stortbuien. Start: 52303 km