India · 13 Days · 11 Moments · January 2017

De journi van Ruth naar Ahmedabad, Gujarat...


15 January 2017

Vandaag de laatste dag. Een beetje chillen en studeren. Eindelijk het eekhoorntje gespot die een nestje aan het bouwen in mijn badkamer raam:)

14 January 2017

Vandaag om 10 uur richting de oude stad voor het kite festival. Was super chill op een plat dak en de Indiase jongens vooral vliegeren en wij genieten van de zon en de sfeer. Na een snelle lunch een grote oude moskee bezocht om vervolgens naar CEE te gaan en onze Saree's aan te trekken. In een feestelijke outfit klaar voor bet afscheid diner.

13 January 2017

Gister alles afgerond, pitch gegeven en de Postermarkt gehad op Vibrant Gujarat. Vandaag vroeg op en op weg naar de steppingwell buiten de stad. We hadden gezelschap van een aantal aapjes deze morgen. Vooral het baby aapje stal de show.

12 January 2017

Ready to do some business

11 January 2017

Vandaag naar Vibrant Gujarat geweest in de middag en in de ochtend de poster en de memo afgerond. Klaar om morgen de pitch te geven en uitleg bij onze poster!

9 January 2017

Weer een werkdag op het CEE. Eerst een Indisch ontbijtje en daarna hard aan het werk aan onze memo, pitch en poster.

8 January 2017

Na de bird sanctuary zijn we met een van onze Indische vrienden wezen vliegeren in de oude stad. Was bizar om allemaal vliegers in de lucht te zien zweven. Het doel was het draadje van de buren door te snijden met ons vliegertouw. Erg leuk om te doen en ik kijk uit naar het vliegerfestival op zaterdag:))
Een tochtje door de bird sanctuary

6 January 2017

Deze dag, vrijdag, gingen we langs bij de case site. We hebben de STP bezocht en de scheuren in de biogas dome met onze eigen ogen gezien. Alles heeft wel een indruk achter gelaten. Ze hebben best wat problemen met de waterzuivering en ook de outlet in de rivier is niet om over naar huis te schrijven. Het was een lange dag, maar we hebben veel informatie gehad en dit heeft voor meerdere inzichten gezorgd. Smiddags wat gegeten bij hotel cozy langs de weg en savonds naar de markt in de oude stad. Super druk, er was een hele opstopping aan tuktuks en toen moesten we het laatste stukje lopen. Ook hier weer erg lekker eten, het is allemaal wel wat pittig en nogal vet, dus wel zwaar op de maag.

3 January 2017

Vandaag was de tweede dag van het programma. Net als gister was deze dag gericht op elkaar en de omgeving leren kennen. Gister hebben we een rondleiding door de stad gehad. Vandaag kregen we een inleiding over de verschillende cases waaruit we een keuze konden maken en zijn we naar de outlet van de waste water treatment geweest.

2 January 2017

Gister op zondag 1 januari aangekomen in Ahmedabad na een lange reis. Even gedoucht en toen was bet tijd om iets te eten. Al het verkeer was even overweldigend en na een lekkere maaltijd naar bed. Vandaag kennis gemaakt met de hele groep, we zijn in totaal met 10 Nederlanders en 10 Indiƫrs. De namen zijn in het begin een beetje lastig. Een mooie Tour gehad door de stad en tijd Voorde eerste groepsfoto!