Vietnam · 5 Days · 5 Moments · March 2018

Da Lat, Mui Ne & Phú Quốc


8 March 2018

7 March 2018

6 March 2018

En dan toch het hoogtepunt tot nu toe: Phú Quốc 'Het' eiland van Vietnam. Hartstikke mooi maar het begint erg toeristisch te worden. Grote hotels worden uit de grond gestampt. Maar een heerlijke plek om lekker bruin te worden op het strand. We hebben met Duke , een man die is geboren op Phú Quốc, het noorden van het eiland verkend. Dit was geweldig, hij liet ons plekken zien die nog niet zijn gevonden door toeristen. Echt te gaaf. Dit waren 5 dagen heerlijk niks doen bij het strand, ook wel is lekker!! Nu vliegen we weer terug naar Ho chi minh om onze reis in Vietnam af te sluiten en hem voort te zetten in Cambodja.

4 March 2018

Volgende stop was Mui Ne. Van een stadje in de bergen naar een plaatsje aan het strand. Een rustig vissersdorpje wat erg in opkomst is. Er liggen grote zandduinen in dit dorpje, wat een erg grappig gevoel geeft. Het lijkt alsof je in de woestijn bent terwijl je de zee in de verte kunt zien. We hadden prachtig weer en balen er eigenlijk een beetje van dat we niet een dagje langer zijn gebleven.

3 March 2018

Dalat: Een stadje in de bergen. Suuper mooi uitzicht vanuit ons hostel. We zijn hier heerlijk tot rust gekomen. Geklommen naar prachtige watervallen, ons mooi laten maken in de spa en hele leuke mensen ontmoet. Her was zo leuk dat we zelfs een nachtje extra hadden bijgeboekt omdat we nog niet klaar waren met deze stad.