Asia · 15 Days · 12 Moments · August 2017

De journi van Lise naar Thailand


25 August 2017

Een heel avontuurlijke dag in Bangkok. De bekende Wat Pho tempel gaan bezoeken met de gouden Boeddha. Een boottrip gedaan en China town verkend. Beetje verloren gelopen maar al een geluk dat er veel vriendelijke mensen waren die ons hielpen. Op weg ook eekhoorns en varanen tegen gekomen... morgen terug naar Rayong.

23 August 2017

Het gigantische tempelpark Sukhothai bezocht met de fiets. Daarna zijn we potten gaan bakken bij een "pottery house" met heel schattige kindjes.

21 August 2017

Aangekomen in Chiang Rai. We hebben de bekende witte tempel bezocht en in de avond gegeten en gekaart op de markt. Morgen vertrekken we naar Sukhothai.
Vandaag hadden we een trip geboekt bij hetzelfde bureau als de jungle tocht. Ze hebben ons alle plaatsen laten zien in pai. We begonnen in 'the lod cave'.Dit is een grot die we bezochten met een bamboovlot. We hebben de hotsprings en de waterval bezocht en we eindigden met de Pai Canyon. Morgen vertrekken we naar Chiang Rai.

19 August 2017

We zijn terug van onze tweedaagse jungle tocht. We hebben heel toffe Zwitsers, Canadees en Amerikaanse leren kennen. Dit is zeker een van de hoogtepunten van Thailand. We gaan deze avond nog afspreken met onze vrienden van de tour.

18 August 2017

Aangekomen in Pai. We hebben voor morgen een jungletocht tweedaagse gepland dus nu vroeg bedje in 😴

17 August 2017

Mai Son watervallen en botanische tuinen

16 August 2017

Tempels en avond markt

13 August 2017

Aangekomen op het eiland Koh Samet. Toeristisch maar heel leuk. De eerste keer dat we blanken tegen kwamen op deze reis! In de voormiddag hebben we scooters gehuurd en het eiland verkent. In de namiddag zijn we gaan snorkelen bij 3 andere eilanden. We hebben door grote scholen vissen gezwommen, dat was prachtig! In de avond zijn we lekker gaan eten en hebben we voor de eerste keer genoten van een Thais biertje "singha". -Lise, Mart, Floor, Athi-

12 August 2017

Athi leert ons rijden met de brommer (kei leuk!!) Lekker eten kopen op de markt en eindigen met een avond aan het strand.

11 August 2017

Aangekomen in Rayong bij Athitaya thuis. Familie leren kennen, wandelingetje gemaakt door het dorp en markt bezocht.

10 August 2017

Aangekomen in Dubai