Netherlands, Mauritius · 5 Days · 5 Moments · September 2017

Op avontuur naar Mauritius


7 September 2017

6 September 2017

Een hele relaxte aankomstdag, eerst nog even ontbijten en daarna lekker met zn allen de oogjes dicht! Nog even in het koude zwembad aan het einde de dag met een lekker drankje. De vakantie is begonnen! Het resort is super mooi, doet ons een beetje denken aan het resort waar we in Thailand waren geweest. Modern en licht ingericht! En wat een mooi strand 😍 Het personeel is bijzonder vriendelijk, vooral voor de kids! We genieten nu al!
Wat zagen we op tegen de 11 uur en 50 minuten vliegen met de kids. Wat ging het goed!! We hadden gelukkig stoelen op de 1e rij gereserveerd en het geluk dat de airline 1 stoel naast ons had geblokt. Heerlijk veel beenruimte! We vlogen in een nieuwe Airbus A330-200 met prima snufjes aan boord, wel tegen betaling konden we films kijken maar ach dat was snel terug verdiend in 12 uur. Nora kon moeilijk in slaap komen omdat we dichtbij de toiletten zaten en de stewardess haar vaardigheden van het dichtklappen van de laatjes en kastjes aan het oefenen was. Maar goed om 22u ging het licht uit en heeft ze heerlijk geslapen. Mede dankzij de Jetkoffer, deze verlengt de stoel tot een bedje! Perfect!

5 September 2017

Yeah we zijn ingecheckt! We vliegen vanaf Keulen rechtstreeks naar Mauritius in 11 uur en 50 minuten ..

3 September 2017

Over 2 dagen is het zover, dan begint onze reis naar Mauritius. Nog wel even spannend of we mogen vliegen want Finn was afgelopen week behoorlijk ziek en heeft een oorontsteking. Gelukkig gaat het vandaag al een stuk beter dus het komt vast goed! We beginnen rustig met het inpakken van de spullen, nog even wat filmpjes downloaden zodat we voldoende beeldmateriaal hebben tijdens de vlucht 🙈🙈