Netherlands · 454 Days · 10 Moments · April 2016

Help Noor er door! De reis naar herstel...


2 July 2017

20 June 2017

Elke dag loopt ze wat beter en wat meer. Nu denkt ze soms dat ze al van de bank af kan springen. Niet helemaal de bedoeling 3 weken na de operatie. Langzaam begint ze ook weer te spelen, iets meer energie. En de krabplank kan nu ook gebruikt worden zonder dat ze omvalt.

11 June 2017

De teller staat op€212,45 :) en het gaat steeds beter met Noor. Super bedankt voor alle bijdragen! Afgelopen vrijdag zijn de hechtingen eruit gehaald en dat zonder dat ze dierenarts aanviel. Vandaag voor het eerst samen even buiten gezeten. Want stiekem wilt ze dat het liefst en dan loeren naar mijn kwark.

5 June 2017

We zitten nu op €104,45! Met Noor gaat het steeds beter, zoals een echt kat heeft ze personeel dat haar op een kleedje de kamer rond trekt als ze zelf te moe is om te lopen. Ik leg haar altijd in de buurt als ik niet op kan letten, zoals in de keuken als ik ga koken.

4 June 2017

Vandaag heeft Noor vooral in de vensterbank gelegen. Ze blijft rustig liggen en ik houd haar in de gaten. Dus vandaag vooral uit de bench ipv achter tralies. De zon stond vol op het raam vandaar dat ik een soort zonwering/hutje heb gemaakt in de vensterbank. En nu ligt ze voor t eerst echt op schoot:)

31 May 2017

Langzaam gaat het steeds beter met Noor. S ochtends loopt ze ongeveer 5m naar de kattenbak of eten. Daarna ploft ze op de grond en valt ze in slaap. S avonds ligt ze naast me op de bank of ik leg haar in de vensterbank. 99%van de tijd slaapt ze, niet zo gek ook na een operatie van 2,5uur. (De factuur is zo gespecificeerd dat ik bijna van uur tot uur kan zien wat ze met d'r hebben gedaan)
De teller staat op €83,05 :) alle kleine beetje helpen en ik ben er dan ook heel blij mee. Noor haar favoriete plek in het huis blijkt haar eigen kattenbak te zijn. Daar liep ze vanmorgen meteen heen toen ze even uit haar bench mocht. De rest van de dag heeft ze geslapen. En nu doe ik mij uiterste best om haar op schoot te krijgen. Maar ze blijft lekker in d'r kooi liggen, naast me op de bank. Duidelijk dat ze nog wel haar eigen willetje heeft.

30 May 2017

Vandaag mocht Noor naar huis😊 18 hechtingen zitten er in haar mooi geschoren kontje. Mooi kapseltje voor de zomer zullen we maar zeggen. Nu 6 weken benchrust, een kraag, antibiotica en pijnstillers.

3 April 2017

Noor is vandaag geopereerd. Ze heeft de operatie goed doorstaan en moet nu nog even uitslapen, goed eten en naar de kattenbak. Daarna mag ze naar huis.

5 April 2016

Help Noor er door! Is een inzamelactie om haar zware operatie en pijnstilling te bekostigen. Noor is op Hemelvaartsdag niet uit de hemel gevallen maar uit het raam van 2 hoog. Gekneusde long, linkerheup uit de kom en rechterheup gebroken. Voor de rest is ze nog helemaal gezond en heeft ze met haar 9 jaar nog heel wat jaar te gaan. De herstel verwachting met deze operatie zijn goed, maar de kosten zijn hoog (€2500 incl medicatie en verblijf zkh) de andere optie is een spuitje. Vanwege de goede verwachting, verder goede gezondheid en leeftijd heb ik ervoor gekozen Noor wel te laten opereren. En natuurlijk ook omdat ze m'n maatje is sinds dat ze 5 weken oud is. Dit kost veel geld en ik zal daarom zelf ook veel moeten sparen, zuinig leven en m'n vakantie sla ik dit jaar over. Om het geld bij elkaar te krijgen vraag ik jullie hulp, in de vorm van een bijdrage. Jullie kunnen dit storten op mijn bankrekeningnummer ovv Help Noor er door. Via deze app kunnen jullie alle voortgang van Noor zien