United States of America · 20 Days · 12 Moments · April 2018

29 April 2018

Onderweg Een volle laatste week. As we speak ben ik onderweg naar huis en zit ik met een drankje en wat eten te wachten op mijn overstap in Minneapolis. Afgelopen hebben we meerdere leuke dingen gedaan. Zo hebben we een meidendag gehad naar Breckinridge, etentjes (met vriendinnen, buren, naar Cheesecake Factory), beetje shoppen, heb ik veel geknutseld met Sophia en zijn we ook nog heel erg chique uit eten geweest bij de Denver Country Club (no phones allowed!). Gisteren was ook een topdag. ‘S Ochtends ben ik samen met Matt gaan schieten. De eerste keer dat ik met een AR15 in de weer mocht. Wow! Op een gegeven moment had ik het helemaal te pakken en schoot ik achter elkaar bulls eyes! Als afsluiter zijn we naar de nieuwste Avengers geweest in de bioscoop (inclusief Cheetos popcorn!) en op weg naar het vliegveld vanochtend zijn we nog even langs Red Rocks gereden. Bye bye America, see you next time!

23 April 2018

Boulder Maandag vertrekken Zelime en ik al weer vroeg. Dit keer naar Boulder. Hier ligt Chautauqua mountain. Het stadje zelf heeft super leuke winkeltjes, hier ben ik al vaker geweest. We ontbijten weer bij Snooze (weliswaar andere vestiging) en lopen wat rond. Er staan duizenden tulpen in bloei! Zelime mag en kan niet zoveel lopen dus we rijden Sunshine Canyon/ Mountain op en we rijden nog richting Chautauqua mountain. Deze berg kun je alleen te voet verder bereiken. We zijn vroeg thuis. Sophia is een kreng vandaag en gelukkig kunnen we ‘s avonds nog even weg.

22 April 2018

Rocky Mountains Vandaag weer een dagtrip! We gaan ergens heen waar ik altijd al heen wilde: Rocky Mountains Nationaal Park! De rit ernaartoe is prachtig en al het uitzicht ook. Er ligt sneeuw en niet alle wegen zijn geopend. We lunchen bij het bekende Stanley hotel maar door renovaties krijgen we maar weinig geesten te zien 😉 We shoppen nog wat in Estes Park en rijden aan het einde van de middag voldaan maar bekaf weer terug naar Denver.

21 April 2018

Butterfly Pavilion Vandaag gaan we naar het Vlinder Paviljoen waar ik Rosie de Tarantula vast mag houden. Ook zien we veel prachtige vlinders waaronder eentje die op Deadpool lijkt🤣

19 April 2018

Garden of the Gods Vandaag onze eerste dagtrip! We gaan naar de Garden of the Gods; mijn favoriete nationaal park. Het is prachtig weer en we maken veel foto’s. Zelime is erg moe en we gaan daarom ook niet veel meer doen tijdens deze dagtrip. We eten wat bij Rudy’s BBQ en gaan nog even een paar winkeltjes in.

18 April 2018

Een week in vogelvlucht.. Wat een rare week zo. De dagen bestonden voornamelijk uit zorgen voor Sophia en lekker rustig aan doen. Ondanks dat doen Zelime en ik (en Sophia en Matt) nog wel wat uitstapjes. Zo gaan Matt, Sophia en ik (terwijl Zelime in het ziekenhuis ligt voor controle) naar de Denver Zoo op zondag. Maandag hebben we onverwachts een babysitter en kunnen Zelime en ik met zn tweeen op stap. We gaan belachelijk lekker ontbijten bij Snooze en gaan daarna naar mijn favoriete museum (Denver Museum of Nature & Science) terwijl ik haar rondduw in haar rolstoel. We maken af en toe wat uitstapjes naar winkels, gaan op dinsdagavond nog heerlijk uit eten, muziekles etcetera. Dinsdag was het een zware stormdag. Vandaag (woensdag) spelen Sophia en ik ook extra veel. Ze zoekt mij echt op en gebruikt ook veel mijn naam. Vandaag krijgt Zelime erg goed nieuws: ze mag dagtrips gaan proberen! We plannen morgen gelijk een girlsday naar Colorado Springs! Just the two of us💕

13 April 2018

‘Out of jail’ Zelime is zo blij dat ze naar huis mag! Op weg naar huis kiezen we ervoor een pedicure te doen (mijn cadeautje voor haar verjaardag) en even flink te ontspannen. Ook halen we daarna een rolstoel waarin ik haar mag rond duwen de komende weken. Hij is wel erg zwaar dus ben benieuwd hoe het in en uit de auto halen gaat met mijn polsen... Eenmaal thuis is Matt er ook. Ik laat ze even met rust en ga even relaxen op mijn kamer. Matt en Zelime voelen zich erg schuldig tegenover mij en hebben aangeboden mij later dit jaar (als mijn werk dit toe laat) nog een keer over te laten komen. Op hun kosten! Tuurlijk baal ik, maar ik ben ook dankbaar dat ik er voor haar kan zijn. Ik heb zo’n gevoel dat dit kindje er snel gaat zijn.. We gaan ‘s avonds nog HEERLIJK uit eten. We delen een lekker kaasplankje vooraf en wat brood met olijfolie en balsamico. Daarna kies ik voor een burrata salade. Als hoofdgerecht een ravioli. Eenmaal thuis zijn we doodop en gaan we snel naar bed.
Afwachten.. Deel 2/2 We bestellen een uitgebreide lunch en kijken een film. De verpleegster komt elk uur even kijken en doet wat metingen. Om 13 uur komt de dokter met wat nieuws en uitleg. Ze zijn bezorgd, heel bezorgd. Zelime valt in de ‘high risk’ groep gezien haar leeftijd en ook het feit dat ze een donor heeft gebruikt. Ze willen haar het liefste houden. Maar.. zij snappen ook wel dat ze hier niet slaapt en onrustig is. Ze mag naar huis! Er zit alleen een grote ‘maar’ aan.. Ze mag tot aan haar bevalling de stad niet meer verlaten. Alle plannen die we hadden zijn zojuist verdwenen. Daarnaast moet ze zoveel mogelijk rust houden: per dag maximaal 2 uur de deur uit en zo min mogelijk lopen. Ze mag niet tillen, schoonmaken etcetera. Zoals jullie wel zullen begrijpen zal dit dus geen echte vakantie meer zijn. Elke dag een journi bijhouden ga ik daarom niet meer doen. Ik wil er voor haar zijn. Boodschappen doen, zorgen voor Sophia en vooral rustig aan doen.
Afwachten.. deel 1/2 Vandaag word ik wakker zonder Zelime in huis. Matt gaat werken en ik heb de taak om voor Sophia te zorgen. Dit is best spannend aangezien ik nog nooit echt voor kinderen gezorgd heb. De hele tijd geduimd voor geen ‘poopy diaper’ 🤣. Gelukkig is het een schooldag vandaag en komt de babysitter haar om 8 uur halen. Als ik wakker word en uit het raam kijk, schrik ik mij kapot: er ligt een dik pak sneeuw! Van 26 graden gisteren naar dit!! Het ziet er prachtig uit en ik maak snel wat foto’s en een filmpje. De sneeuw smelt snel. Ik haal Sophia uit bed en maak haar helemaal klaar. Ik verschoon haar, kleed haar leuk aan en maak ontbijt voor haar. Na het ontbijt spelen we nog een beetje. Ze is echt een super leuk kind! Ik vraag de babysitter of ze mij bij het ziekenhuis wil afzetten. Het is namelijk Zelime’s verjaardag en wil graag bij haar zijn. Zelime voelt zich goed en ik haal nog wat spulletjes voor haar in de buurt.

12 April 2018

Geen leuke foto’s en berichten vandaag.. Na de geweldige dag gisteren, liep deze dag helemaal anders. Terwijl wij Sophia naar school brachten kreeg Zelime een telefoontje dat ze met spoed opgenomen moest worden. Er zat teveel eiwit in haar urine. We hadden een hele ‘girls day’ gepland en morgen is Zelime’s verjaardag en zouden we de bergen in. Nu zitten de hele dag in het ziekenhuis en is ze opgenomen met zwangerschapsvergiftiging. Nu afwachten wat er gaat gebeuren. Naar huis mag ze vandaag in ieder geval niet..

11 April 2018

Vandaag was heerlijk relaxt! ‘S ochtends begonnen met een wandeling naar de Starbucks waar ik mijn koffie gratis kreeg. Daarna samen met Sophia naar ‘music class’, met Zelime naar ziekenhuis (ze is weer even door de keuring, yes!), in mijn eentje met de auto op pad voor boodschappen, heerlijk spelen (samen fietsen, stoepkrijten, ballonfiguren maken en in de kelder een verkleedpartijtje met zn allen), uit eten bij een Mexicaans restaurant waarbij we bijna voor niks hebben gegeten en ik echt geweldig gegeten heb! (Mango Margharita💕, queso dip en een geweldig lekkere enchilada achtig iets), totaan ‘s avonds mijn niet-te-stoppen bloedneus (echt heel random?!). Today was good😍

10 April 2018

Vandaag een lange reisdag achter de rug. De eerste vlucht naar Minneapolis verliep prima. Een leuke oudere man zat naast me en we konden gezelig praten. Hij vroeg waarom ik een Nederlands paspoort heb aangezien hij er van overtuigd was dat ik een Amerikaanse was. Ook heb ik meerdere films gekeken onderweg: Wonder Woman, Coco, The Greatest Showman. Onderweg echt prachtige landschappen gezien! De vlucht van Minneapolis naar Denver was maar kort. En wat is het warm hier! Matt kwam mij ophalen want Zelime lag nog in het ziekenhuis. Eenmaal thuis weer (opnieuw) kennismaken met Sophia. Ze wist mijn naam na een paar keer al en wilde elke keer op bezoek komen op mijn kamer. Zelime was ondertussen ook weer thuis en we hebben samen een grote pizza gegeten. Daarna onder bewondering van Sophia mijn make-up er af gehaald en mijn tanden gepoetst. Om nog maar niet te spreken van mijn ‘unicorn’ pyjama... 20.15 uur Denver tijd, maar 4.15 uur NL tijd dus bedtijd!