Thailand, Netherlands · 12 Days · 8 Moments · January 2017

D & S even terug in Nederland


6 February 2017

Zondagavond nog even lekker gegeten in Zaandijk en een nachtje in Chan en Thijs hun huis en om 15.30 uur gingen we weer naar Schiphol voor de vlucht naar Maleisiƫ! Op naar Joost, Arlette en de kids op Penang!

4 February 2017

Na een gezellige avond in Bussum, en daar blijven slapen, hadden we Thomas bij het Nyenrode in Breukelen afgezet en reden we door naar Vleuten. We gingen 6,5 km hardlopen, douchen, boodschappen doen met Bart en de kids en daarna aan de borrel met Bart, Jes en Anna. En pannenkoeken gegeten! :)
Op de terugweg vanuit Zwolle hadden we Els afgezet in Amersfoort en hebben we even lekker gewandeld in de Hilversumse Heide voordat we naar Thomas en Anne in Bussum gingen. Even m'n nieuwe wandelschoenen inlopen :)

3 February 2017

De laatste dag bij Willem en Lien kregen we een klein cadeautje als bedankje voor onze komst en voor een goede reis verder.

2 February 2017

Gelukkig gaat het al stukken beter met Els. Ze lag te slapen dat wij aankwamen. Ze slaapt nog elke middag 3 uurtjes. Haar kortetermijngeheugen en concentratie is nog niet helemaal goed en ze kan nog niet teveel prikkels aan. Het was goed om haar even te zien. Einde van de middag was het hele gezin compleet. Iedereen bleef slapen in het hostel aan de Hoefslagmate :)

27 January 2017

Even Kytje d'r auto opgehaald en op naar Els in Zwolle
Om 23.00 uur (05.00. voor ons) werden we door Chan opgehaald van Schiphol en bleven we daar een nachtje slapen

26 January 2017

Daar gaan we dan, op naar NL, op naar Elsie