1 Days · 9 Moments · May 2018

Cristiano Ronaldo⚽️


22 May 2018

Hij is een van de best betaalde spelers. Maar met zijn prestaties snap ik dat wel. Hij is een wereldvoetballer die zorgt voor de competitie.
Zijn geboorte en woonplaats van zijn jeugd is Funchal. De hoofdstad van een eiland in Portugal. Om niet te vergeten waar Ronaldo zijn roots vandaan kwamen zette hij er zijn eigen standbeeld neer.
Een van zijn lievelingsgerecht is Cod à Brás dat is met ei, kabeljauw en aardappelchips.🍳 Daarnaast heeft hij ook graag een arborio risotto
Hij is de steunpaal van zijn ploeg, altijd gemotiveerd en kan altijd lachen. Zijn persoonlijkheid daar kan ik niks slecht op zeggen hij doet veel aan liefdadigheid en is goed voor zijn gezin.
Heeft verschillende boeken over zijn leven en carrière.
Hij is samen met Georgina Rodriguez en hebben 1 dochtertje samen Alana. Daarnaast heeft hij nog 3 prachtige kinderen waarvan zijn oudste zoontje Cristiano Junior en een nog een tweeling Eva en Mateo. (Moeders onbekend)
Hij heeft 5x de gouden bal voor beste voetballer gewonnen
Speelde eerst voor Manchester United maar ging in 2009 naar Real Madrid
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro is zijn volledige naam. Geboren op 5 februari 1985, in Portugal. Hij is beroemd als professionele voetballer bij Real Madrid