Slovenia, Italy · 6 Days · 26 Moments · May 2017

Bike trip in Italy


27 May 2017

Ma délután ideértünk Caorleba, ami már most fullon van turistákkal :)
Ma nagyon ügyesek voltunk és spontán elcsiptük a mai szakasz indulását, csapatbemutatással együtt. Ismét hatalmas tömegek voltak az utcákon :)

26 May 2017

Mielőtt jönnek a képek el kell mondanom, hogy a mai nap hatalmas adrenalin löket volt, ami remélem sokszor eszembe fog jutni. Egészen más amikor a kanapén fekve nézem, ahogy éppen tekernek valamerre, néha belealszom, de ha izgalom van, felébredek mert kiabál a kommentátor. Ma az ő útvonaluk utolsó 15 km-be csatlakoztunk be, ahol én többnyire a biciklit a tolva a 9 km-es kapuig jutottam kb masfel-két óra alatt. Ami nyilván az én nem létező erőnlétemnek is köszönhető, de azért némileg az útvonal meredekségét is érzékelteti. A cél nagyjából Kékestető magasságban volt. Szóval akár doppinggal akár anélkül, ahogy a versenyzők és ahogy a nézők is (a kisgyerekektől a hetvenévesekig) feltekertek, az valami elképesztő volt. A képek nem fogják átadni tökéletesen a hangulatot, de próbálkoztunk :)
Most próbáljuk feldolgozni az élményeket egy kis szupercuki szálláson, ahova természetesen szerpentinen kellett feljönni, Mezzomonteba.
Aztán mindenki vissza a tv-hez hogy mi lesz a végén a befutón, hogy áll az olasz esélyes. A végére még egy élvezet maradt, tömegesen legurulni a 6km hosszú szerpentinen :)
Majd megérkeztek a helikopterek, a felvezető kocsik, motorosok, és közben a rendfenntartók próbálták az embereket az út szélen tartani. Aztán jött egy kocsi, amiből hangosbemondón mondták be, hogy kik jönnek elöl. És ugyan van egy olasz esélyes, itt mindenki mindenkit bátorít.
Feljutottunk ameddig bírtunk, még kb. 9km lett volna vissza, de mivel találtunk egy éttermet ahol több tv is volt, igy végül itt álltunk meg. Egy darabig mindenki a tv ken nezte, hogy hol jár a mezőny majd amikor közeledtek, mentünk ki az útra.
Elindultunk a Piancavallora, együtt soksok emberrel tekertünk felfelé, több magyarral is találkoztunk. Mindenki nagyon barátságos volt, akik már kocsival, lakokocsival fent voltak, azok a feltekero nezőket bátorították.
A körforgalmak és kamionok országában kicsit lassan de ideértünk Polcenigoba.

25 May 2017

A jól megérdemelt aperol spritz :)
Már csak "pár" kilométer volt vissza, itt már kicsit ki voltam 😎 de a mosolyom még mindig tart 😊
Saló
Tegnap tévedtem, ma volt életem leghosszabb 600 métere 😰
Egy reggeli búcsúselfie a teraszról. Itt még őszinte a mosolyom 😎

24 May 2017

Pihenünk!!! 😎😍
Megküzdöttünk ezért a kilatasert, életem leghosszabb 600 métere volt. De most mar olaszul nézzük a girot, miután lenyomtuk a magunk 60 kilométerét 😎
Holnap valahogy azokon a túloldali hegyeken kéne keresztül jutnunk 😰😰
A fejünk, mikor rájöttünk hogy vissza kell fordulnunk mert itt nem jutunk át biciklivel 😂😂
Már tekerünk, épp Lazise-t hagytuk el és megálltunk frissiteni 😎

23 May 2017

Kcs feje, amikor ràjött, hogy a bio-öko-organikus-kézműves jégkrémben nincs/kevesebb a cukor 😂😂😂
Megérkeztünk Peschiera del Garda-ba :)
Útközben
Útközben
Még egy gyors reggeli Piranban és indulunk Olaszországba!!! 😁

22 May 2017

Elindultuuuunk! :) És már Szlovéniában vagyunk, ahol Kcs máris megbánta hogy megint rám bízta a szállásfoglalást 😂😂 i ❤ szerpentin!!!