Spain · 5 Days · 9 Moments · June 2018

Barcelona


9 June 2018

Dit was onze laatste dag in Barcelona. We zijn nog souvenirs weze kopen en hebben nog op de Ramblas gelopen. Om half 3 werden we opgehaald en werden we gebracht naar het vliegveld waar we uiteindelijk nog meer dan een uur vertraging kregen.

8 June 2018

Als laatst zijn we nog naar het strand geweest van Barcelona. Later die avond hebben we gegeten op de Ramblas en hebben daar nog wat gelopen in de avond.
Na de bunker zijn we verder gereden naar het nationale museum van Barcelona
Deze laatste hele dag zijn we met z’n alle naar een bunker gereden met de metro en later de bus. Hier hadden we weer een uitzicht over de hele stad. En gelukkig was t nu wel mooi weer en kon je alles goed zien.

7 June 2018

Deze dag zijn Liselotte en ik samen nog wezen verder kijken naar monumenten, terwijl de andere zijn wezen shoppen. Als eerst hebben we rond gelopen in de gotische wijk en zijn later met de metro en bus naar het topje van een berg geweest waar een kerk stond met een uitzicht over de hele stad. Jammer genoeg was het wel bewolkt en een beetje aan het regenen

6 June 2018

Vanuit het park zijn we met een taxi naar park Güell gereden. Daar zijn we een uur gebleven en zijn toen terug richting het hotel gegaan.
Nadat we uitgestapt waren bij de Sagrada Famìlia zijn we verder gaan lopen naar Arc de Triompf en zijn zo doorgelopen door naar het park dat daar achter lag.
Vandaag zijn we met een hop-on hop-off bus door de stad gereden. We hadden eerst een hele tour gereden en daarna zijn we uitgestapt bij de Sagrada Famìlia

5 June 2018

Nadat we geland waren in Barcelona werden we opgehaald door een taxi en werden we naar ons hotel gebracht. Vanuit daar zijn we een uurtje later de Ramblas op gelopen en hebben op een pleintje avond gegeten. Na t avondeten zijn we verder de Ramblas opgelopen naar de haven.