Italy · 2 Days · 9 Moments · December 2016

Attila's journi to Milan, Italy


10 December 2016

Summary: összegezve az eddigi napokat azt kell mondjam, hogy Olaszorszag-Milano nem ütötte meg az elvárt szintet. Most mondhatnám, Amerika után nehéz lenne ám ott van Finnország, mai napig szívem csücske. A május végi Barcelona is nagyobb élmény volt, bár felmerült bennem a kérdés: mennyire befolyásoló tényező az időjárás?! Szó mi szó, egy napos kirandulasnak max kettőnek ajánlom mindenkinek, ennyi idő alatt mindent meglehet nézni ;)
A napom utolsó àllomásaként egy régi csatorna partján forralt bort szürcsölve, majd olasz harapnivalókkal. (Tegnapi pizzához képest ez ütős volt) Annyit tudni kell az időjárásról, hogy most olyan 10-11óra körül érdemes megindulni és egészen 15-16ig élvezhető. Előtte és utána csak melegen felöltozve ajánlott.
Fürdőző galambokon akadt meg a szemem, mikozben Milano egyik ismert temetőjébe tartottam. A temető kevésbé volt lehangolo, kicsit durva ,hogy egyes siremlékek mekkorák.
Már tegnap reggeli érkezeskor, a shuttle buszról észre vettem ezt az érdekességet. Most el jöttem szemügyre venni. "Wtfck!!?! Az egy fa?! Az epuleten, az erkélyen!? - igen!"
2. nap: Elégé "berozsdásodtam" az utazás terén, tegnap éjszaka faradtan s pöppet csalódottan hajtottam le fejem. De egy újabb nap, újabb esély ;) Most Milano egyik modern épitésű város részére mentem el.

9 December 2016

Metrofeljáróból mar lathato volt a Dom tornya, de az nem hogy mekkora tömeg volt. Bejaratnal hosszú sorok, beleertve muzeumot, kajaldakat, s egyebb latnivalokat. A dom mellett uveg kupolas setalo utca szerusegben egy csomo divatmarka bolt volt jelen, itt beugrottam a Ferrari divatboltba is ahol meglepoen jo cuccokat talaltam. (Persze a kedvenc szinen a piros, igy lehet ez becsapos volt 😃)
Felfedező út, szállásra becsekkolás előtt. A hely ahol rengetek fekete testver baratsagos es szeretne ingyen adni minden "biszembaszom" aprosagot, persze ovatosan mert a vegen mar fizetni kell erte. 😂. Eddig ketszer kertek meg hogy fotozzam mar le oket egy ket helyen, illetve eskuvoi fotozasba is belefutottam.
"Holgyeim es Uraim! Amennyiben Samsung Galaxy Note keszuleke van, kerjuk kapcsolja ki es a toltese a fedelzeten nem megengedett" 😂😂
"Vajon bele fog férni a 23kg keretbe?" - 1 óra után - "14,5 kg Juhhéé"