Canada · 3 Days · 4 Moments · February 2017

arneXcanada


4 February 2017

Til planlægning af turen tværs over Canada har jeg læst og genlæst en del rejsebøger. Lonely Planet, Rough Guide, Politiken TGT, Eyewitness samt mine egne bøger (Canadisk Potlatch og Rocky Mountains i Canada) om Canada er blevet studeret for at finde ideer til rute og stop for oplevelser.

3 February 2017

Min drøm er at besøge alle hjørner af Canada, alle ti provinser og tre territorier. Det skal ske på så mange forskellige måder som det er muligt. Transporten skal varieres. Autocamper, bil, bus, tog, færge, hest, kano, gåben er på listen over hvordan jeg har tænkt mig at komme rundt i det store land - verdens næststørste.

2 February 2017

I år bliver Canada 150 år. Det sker den 1. juli 2017. Den fest vil jeg ikke gå glip af og samtidig kan en gammel drøm gå i opfyldelse. Forhåbentligt. Så jeg har bestilt en Air Canada flybillet til Canada den 31. maj 2017. Drømmen er at komme fra kyst til kyst, fra Atlanterhavet i øst til Stillehavet i vest - tværs over Canada. Men jeg håber også at besøge det sydligste punkt i Canada samt nå hele vejen op til kanten af Ishavet, helt mod nord.

1 February 2017

Om 120 dage er jeg tilbage i Canada. Billund - Frankfurt - Montreal - Halifax er ruten der den den 31. maj skal få mig sikkert fra Danmark til Canada. God fornøjelse med arneXcanada2017 rejsebloggen her på Journi. Arne