Thailand · 2 Days · 3 Moments · July 2017

afiqah's adventure in Sadao District Songkhla


8 July 2017

dannok - thailand [8 july 2017] off to betong. but first, breakfast. and again - check point. a bit simpler this time. less queue. left bukit kayu hitam check point around 0900 and continue the journal to betong
dannok - thailand [7 july 2017] to be honest, aku tak tahu nak expect apa bila datang sini. nothing like hatyai. somewhere i never been before. paling tak suka - check point! my god! ramai gila. lebih setengah jam beratur untuk cop passport. ok la, i skip this part. cari hotel. almost give up dan almost nak keluar dari dannok and go somewhere else. sebab kebanyakkannya full house! finally jumpa jugak - m hotel. ni gambar waktu malam. bercahaya bak hang.

7 July 2017

dannok - thailand [7 july 2017] bila malam, keluar pergi cari dinner. jalan kaki dekat 1 kilo, ada street food stalls. ada beberapa je muslim stalls. malam tu aku order bihun sup. nampak simple tapi sedap! oh ye, pancake pisang dia - terbaikkk! tapi tak ada gambar. tak ingat nak snap satu.